A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Сергій Джоболда: «Без підтримки масового спорту неможливо чекати високих результатів на національному рівні»

Дата: 05.07.2018 09:03
Кількість переглядів: 1372

Фото без опису

    Понад 1 млн 358 тис. грн виділили цього року на капітальний ремонт спортивного комплексу районного фізкультурно-оздоровчого клубу. Нині там ремонтують тренажерний зал, роздягальні та повністю замінюють підлогу у великому ігровому залі.

Фото без опису

    Голова районного фізкультурно-оздоровчого комплексу Олександр Клименко проводить екскурсію спорткомплексом. Показує приміщення, де вже незабаром буде новий тренажерний зал, в якому зможуть займатися всі охочі. Поруч для зручності відвідувачів ремонтують роздягальню.

Фото без опису

Фото без опису

    Та найбільше керівник задоволений заміною підлоги у великому ігровому залі. Спорткомплекс побудований ще в 1987 році, тоді ж зробили і підлогу. Тож за більше ніж 30 років постійного використання вона стала вже не придатною для використання.   

    - Ігровий зал у нас чи не найбільш затребуваний. Кожні вихідні у спорткомплексі проводилися змагання з різних видів спорту, зокрема, з футболу, волейболу, футзалу. І не тільки районного, а й обласного рівнів. Тому монтажу підлоги ми приділили особливу увагу. Основні вимоги до неї – це абсолютно рівна поверхня, пружність і висока витривалість. Усім їм відповідає підлога з брускових дощок. Саме таку робимо і ми. Адже якість покриття відповідає за повноцінне проведення змагань і тренувань як любителів спорту, так і професійних спортсменів, - розповідає Олександр Клименко.

    Саме із його приходом на посаду керівника районного фізкультурно-оздоровчого комплексу стан спортивного закладу суттєво покращився. Адже він сам професійний спортсмен, є капітаном місцевої футбольної команди, тож потреби колег знає, які ніхто інший. 

Фото без опису

Фото без опису

    Тільки за період 2016-2017 років на ремонтні роботи та закупівлю обладнання для спорткомплексу з бюджетів різних рівнів було використано майже 2,5 млн грн. Так, у 2016 році було здійснено капітальний ремонт даху, заміну вікон і дверей, поточний ремонт приміщення спорткомплексу та адмінприміщення стадіону: зокрема роздягалень для футболістів. У 2017 році закупили новий спортінвентар у чоловічий тренажерний зал, замінили вікна у басейні, здійснили капітальний ремонт санвузлів.

 

    - Маємо підтримку адміністрації у всьому. Допомагають нам і з ремонтами, і з обладнанням, і з поїздками на змагання, - розповідає Олександр Клименко.  

    На сьогодні спорткомплекс є осередком спортивного життя району. На його базі працює дитячо-юнацька спортивна школа. У ній діють відділення  дзюдо, футболу і настільного тенісу, де займається більше 200 дітей. Чорнобаївський центр дитячої та юнацької творчості проводить у спорткомплексі заняття з боксу. У спорткомплексі також тренується місцева  футбольна команда «Колос».

    До послуг жителів селища і району - ігрові зали, де всі охочі можуть займатися настільним тенісом, футболом, волейболом, аеробікою, тренажерні зали для жінок та чоловіків. Так, минулого року послугами спорткомплексу скористалося більше 5 тисяч жителів селища і району. Тільки басейн відвідало більше тисячі осіб. Ще більше півтори тисячі жителів та гостей району взяли участь у різного роду змаганнях.

    – Усі ми із захопленням спостерігаємо за перемогами наших спортсменів на міжнародних змаганнях, чемпіонатах та Олімпійських іграх. Та великі спортивні перемоги починаються з маленьких кроків. Без підтримки масового спорту неможливо чекати високих результатів на національному рівні. І ця підтримка є одним із пріоритетів нашої роботи. Тому кожного року ми намагаємося всіляко підтримувати спорткомплекс і віримо, що в такому сучасному закладі молодь активно займатиметься спортом, а наша Чорнобаївщина дасть Україні спортсменів світового рівня, - висловив сподівання голова Чорнобаївсьокї райдержадміністрації Сергій Джоболда.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь