A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Ретро-вечір «Мелодія душі» в Придніпровському

Дата: 18.07.2018 08:49
Кількість переглядів: 1351

    15 липня в Придніпровському СБК було дуже людно і гамірно. Жителів села у вихідний день зібрало бажання згадати про тих людей, які народилися і виросли на придніпровській землі і несуть через все своє життя мистецтво, музику, культуру і талант.

    Ретро-вечір «Мелодія душі» ініціював уродженець с. Придніпровське, в минулому учасник ВІА «Дніпряни», нині керівник нещодавно відродженого вокально-інструментального ансамблю Чорнобаївського районного будинку культури Віктор Соська.

    На вечір були запрошені колишні учасники духового колективу, вокально-інструментального ансамблю «Дніпряни» - це один із перших ВІА району та учасники художньої самодіяльності Придніпровського СБК. Глядацька зала не могла вмістити всіх бажаючих.

    На заході звучали пісні 70-х років у виконанні ВІА Чорнобаївського районного будинку культури, згадали першого керівника духового оркестру - Михайла Михайловича Бакуменка, вшановували хвилиною мовчання учасників колективів, які відійшли у вічність, але живуть у пам’яті жителів села.

    Вручили подяки відділу культури і туризму Чорнобаївської райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток культури Чорнобаївщини, збереження культурних цінностей у сільській місцевості, підтримку аматорського мистецтва та багаторічну працю Ліді Григорівні Ляпкало, Степану Степановичу Зубалію, Олені Денисівні Ляпкало, Миколі Панасовичу Мироненко, які в різні часи працювали директорами сільського будинку культури.

    По завершенню заходу всіх присутніх частували смачною юшкою та кашею. Враження та емоції переповнили кожного присутнього.

 

 

За інформацією відділу культури

і туризму райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь