A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведення профорієнтаційних заходів у літніх таборах Чорнобаївщини

Дата: 24.07.2018 08:48
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

Фото без опису

    Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю продовжується і в літній період. Так, з 8 по 15 червня 2018 року в пришкільних таборах Чорнобаївщини для 99 учнів проведено інтерактивні заходи змагально-мотиваційного, інтелектуально-ігрового характеру “Я обираю професію”, “Турнір знавців професій”,  професіографічну екскурсію на місцеве підприємство ПП ”Імперіал Плюс”.

Фото без опису

    13 липня у ПРаТ ДОЦ ”СОСОНКА” (с. Мельники, Чорнобаївський район) завітали фахівці з профорієнтації  Чорнобаївської районної філії Ольга Ведмідь та Оксана Давиденко для проведення квесту ”Я ОБИРАЮ ПРОФЕСІЮ”. В профорієнтаційному заході із задоволенням взяли участь 60 дітей віком від 6 до 15 років.

    Під час заходу діти ознайомилися з послугами служби зайнятості для молоді, в тому числі з використанням інтернет-ресурсів. Дізналися про актуальні професії сьогодення та нові підходи до вибору професій, враховуючи свої бажання, можливості, пропозицію ринку праці та навики, яких потребує сучасний роботодавець. Старшокласники пройшли тестування та за результатами склали “ідеальну формулу професії” для себе.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Діти з цікавістю брали участь у конкурсах “Знавці професій”, “Зобрази професію”, “Відгадай професію”, “Всі професії потрібні” та “Мої побажання-мій вибір”. Найменші учасники заходу відгадували загадки, доповнювали прислів’я та приказки, а ще малювали улюблені професії, складали пазли. Діти задавали питання щодо професій майбутнього та які незвичні професії існують сьогодні. За активність, креативність всі учасники заходу отримали від працівників Чорнобаївської районної філії  смайлики та цукерки з побажаннями.

Фото без опису

    Під час КВЕСТУ діти пізнавали себе, що, звичайно, сприятиме їх самовизначенню та правильному вибору професійної діяльності  в житті, адже, як зазначав Сенека: “Якщо людина не знає, до якої гавані вона прямує, для неї жоден вітер не буде попутним.”

 

За інформацією Чорнобаївської районної

філії Черкаського ОЦЗ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь