A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено «День відкритих дверей центру зайнятості» для учнівської молоді

Дата: 24.05.2018 08:44
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

    З метою свідомого вибору майбутньої професії, враховуючи стан ринку праці, власні здібності, інтереси та можливості, Чорнобаївською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості продовжується профорієнтаційна робота з учнівською молоддю, в рамках якої проведено «День відкритих дверей центру зайнятості» для десятикласників.

    Розпочався захід зі знайомства з роботою центру зайнятості, його  структурою, послугами. Учнів ознайомили з типами професій вимогами до них. Діти мали нагоду переглянути папки опису професій та детально вивчити ті з них, що їм подобаються. Під час заходу вони більш чітко зрозуміли, до яких типів професій у них є нахили та чи співпадає їхнє бажання оволодіти певною професією з професійними якостями, які дисципліни потрібно більш поглиблено вивчати, щоб вступити до відповідного навчального закладу.

    На завершення провідний фахівець з профорієнтації Оксана Давиденко провела з учнями інтерактивні вправи, що допомагають виявити, які на думку учнів, риси характеру, знання, вміння та навички необхідні для успішного оволодіння певною професією. Також учням було запропоновано звернутись до центру зайнятості індивідуально, для проходження тестування з метою усвідомлення структури своїх інтересів і нахилів, властивостей, рівня розвитку пізнавальних здібностей та ціннісних орієнтацій.

 

За інформацією відділу надання соціальних послуг

Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь