A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Рятувальники проводять Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Дата: 22.03.2018 08:42
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

    21 березня в рамках проведення «Тижня знань» з основ безпеки життєдіяльності та з метою запобігання випадкам загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій, а також навчання їх правилам безпечної поведінки, фахівці Служби Порятунку завітали до Чорнобаївської загальноосвітньої школи №2.

    Під час проведення заходу рятувальники розповіли про факти надзвичайних ситуацій, які виникають на території району, а також пригадали правила безпечної поведінки в побуті, застерегли учнів від небезпечних забав з сірниками та запальничками. Також під час зустрічі із дітьми, рятувальники акцентували увагу на правила поводження з підозрілими чи вибухонебезпечними предметами та правила використання електротехніки в побуті. Адже недотримання основних правил може наражати дітей на небезпеку.

Фото без опису

    Наприкінці заходу фахівці Служби порятунку «101» вручили учням листівки з правилами безпеки життєдіяльності, щоб діти змогли переглянути корисні та важливі правила пожежної безпеки вдома разом з батьками.

    Варто зазначити, що фахівцями ДСНС Чорнобаївького району постійно проводяться профілактична робота з підростаючим поколінням, разом із освітянами рятувальники намагаються виховати у підростаючого покоління повагу до правил безпеки, щоб зберегти їхнє життя та здоров’я в майбутньому.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь