A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено екскурсію для учнівської молоді на Чорнобаївський завод продтоварів

Дата: 23.11.2017 08:38
Кількість переглядів: 766

      Фото без опису

    22 листопада спеціалісти Чорнобаївського районного центру зайнятості організували та провели професіографічну екскурсію для учнів Чорнобаївської ЗОШ №2 на ПРАТ Чорнобаївський завод продтоварів, з метою формування в учнів позитивного ставлення до робітничих професій. Захід  відвідали 23 учні.

Фото без опису

    Провідний фахівець з профорієнтації центру зайнятості Оксана Давиденко розповіла учням про сучасний ринок праці та перспективи працевлаштування за професіями, що будуть представлені під час проведення екскурсії.

    Оглядову екскурсію по Чорнобаївському заводу продтоварів провів керівник виробництва – Микола Євсейський, який розповів історію розвитку виробництва та ознайомив з процесами перероблення зерна на борошно, виготовленням макаронних виробів; асортиментом продукції яку виготовляють на заводі. Учні ознайомились з новітніми технологіями виробництва пекарні, роботою тісторобів, пекарів;  отримали уявлення про виробництво соняшникової олії, соєвої олії, а також виготовленням брикетів для опалення.

    Під час екскурсії школярі отримали багато цікавої, корисної інформації, що сприяє підвищенню престижу робітничих професій та захисту молоді від безробіття в майбутньому, ознайомилися зі світом професій, перспективами навчання та працевлаштування за представленими професіями.

 

За інформацією відділу надання соціальних послуг

Чорнобаївського РЦЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь