A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Одним із пріоритетів визначених в Програмі економічного і соціального розвитку Чорнобаївського району є покращення стану автомобільних доріг в районі та рівня забезпеченості пасажирськими перевезеннями населених пунктів

Дата: 07.03.2017 08:37
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

    В минулому році завдяки  СТОВ «Агроко» було проведено ремонт дороги по напрямку Мельники-Чорнобай, що дало змогу забезпечити зв’язок жителів сіл Воронинці, Чехівка, Мельники, Крутьки, Журавлине з районним центром.

    Так, як в районі відсутні перевізники, які б змогли обслуговувати приміські маршрути, райдержадміністрацією ініційовано перед Черкаською облдержадміністрацією винесення на конкурс об’єкту з перевезення пасажирів за маршрутом Черкаси - Чорнобай. Конкурс проведено 29.12.2016 року, переможцем визнано ПП «Медіт-сервіс» м. Черкаси.

    З 1 березня 2017 року перевізником розпочато перевезення за маршрутом Черкаси - Чорнобай, час відправлення з Черкаси АС-2 о 6.50 та 15.30 год, з смт Чорнобай (від лікарні) о 12.40 та 17.20 год.

    Відрадно, що директор ПП «Медіт-сервіс» С. Діский відповідально ставиться до виконання заключеного договору з перевезення пасажирів. Ним вже заключено договір про компенсацію на пільговий проїзд окремих категорій громадян на автобусних маршрутах загального користування та з 7 березня на даному маршруті, в межах району, виконуються перевезення пільгових категорій 3 рази в тиждень (вівторок, середа, четвер).

 

За інформацією відділу економіки

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь