A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В Старому Ковраї народний аматорський духовий оркестр відзначив своє 80-річчя

Дата: 04.12.2018 08:36
Кількість переглядів: 697

 

 

 

 

    На ювілейному концерті колектив, під керівництвом Аркадія Однодворцева, порадував глядачів майстерним виконанням музичних творів різнопланового характеру. Звучали вальси, фокстроти, польки, популярні пісні та марші. Особливо сподобались глядачам пісні у виконанні Володимира Родовікова, Каріни Пуренкової та Юрія Стеценка. Соло на саксофоні виконувала Яна Пастухова. На святі згадано всіх керівників оркестру за всі роки діяльності колективу та хвилиною мовчання вшановано померлих музикантів.

    З нагоди 80-річчя  творчої діяльності колективу Грамотою районної державної адміністрації нагороджено Однодворцева Аркадія Аркадійовича, керівника народного аматорського духового оркестру Староковрайського сільського будинку культури  за багаторічну сумлінну працю, плідну творчу діяльність, вагомий внесок у  розвиток  інструментального жанру  Чорнобаївського району та вручено подяки начальником відділу культури і туризму райдержадміністрації Шаповал Світланою: Родовікову Володимиру Івановичу, Стеценку Миколі Васильовичу, Стеценку Юрію Васильовичу, Харсуну Олександру Степановичу за багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток інструментального жанру Чорнобаївського району.

    Від родини Душейків колективу вручено грошову винагороду у розмірі 30 тис. грн.

    Керівником колективу виховано та випущено багато музикантів. Але незважаючи на це в наступному році готові влитися в ряди колективу 10 юних музикантів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь