A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено щотижневу апаратну нараду

Дата: 26.06.2017 09:35
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

    26 червня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів апаратну нараду за участю заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, працівників апарату та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій розглянули ряд актуальних питань.

    На початку наради Сергій Джоболда привітав начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Аллу Буку, яка зайняла ІІ місце в другому обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник».

    По першому питанню про стан надання екстреної медичної допомоги жителям Чорнобаївського району інформувала присутніх головний лікар Лівобережної станції швидкої медичної допомоги – філії Комунальної установи «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Наталія Гичка, яка зазначила, що за 6 місяців 2017 року бригадами швидкої допомоги Чорнобаївського району обслужено 5195 викликів, що складає 31% від загальної кількості викликів по Станції. Виконання нормативу доїзду по Чорнобаївському району складає: по місту 95%, по селу 94%. Бригади ШМД здійснюють транспортування хворих, які потребують надання невідкладної допомоги під час транспортування, до обласних лікувальних закладів. За 6 місяців 2017 року транспортовано 25 хворих.

    Голова адміністрації Сергій Джоболда зазначив, що перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль під час робочої поїздки на Чорнобаївщину відвідав  Чорнобаївське відділення Лівобережної швидкої медичної допомоги філії КУ «Обласного центру  екстреної швидкої медичної допомоги та медицини катастроф  Черкаської обласної ради  та відмітив, що відділення є одним з кращих в області.

    – Депутати районної ради в минулому році виділили кошти для проведення ремонтних робіт  Лівобережної станції швидкої медичної допомоги, що дало можливість  покращити умови роботи працівників не лише в селищі Чорнобай, а й в селі Вереміївка, – відмітив очільник району,  – я впевнений, що і в цьому році у нас буде змога виділити кошти на покращення матеріально-технічної бази станції швидкої допомоги.

    Про проведену роботу робочою групою з проведення перевірок закладів громадського харчування щодо дотримання санітарного, трудового та податкового законодавства в районі доповіла начальник відділу економіки Ірина Вовк. – З  16.05.2017 року по 20.06.2017 робочою групою райдержадміністрації проведено перевірки 17 закладів харчування та роздрібної торгівлі продуктами харчування щодо дотримання санітарного, трудового та податкового законодавства на території району, - зазначила Ірина Вовк. – З метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації в районі щодо захворювань на ботулізм, гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь 13.06.2017 року робочою групою проведено перевірку  рибо- та мясопереробних  підприємств щодо дотримання вимог законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, санітарних, ветеринарних норм і правил.

    – Давайте шукати шляхи наведення порядку з санітарним станом в закладах торгівлі району згідно чинного законодавства, – зауважив з даного питання Сергій Джоболда. – Робочій групі необхідно активізувати роботу з проведення перевірок закладів торгівлі та харчування, направляти результати перевірки сільським головам та висвітлювати в районній пресі.

    В порядку контролю  про організацію відпочинку та оздоровлення дітей в пришкільних таборах району інформувала присутніх начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна. – В ході проведення оздоровчої кампанії влітку 2017 року у 64 таборах при ЗНЗ району охоплено організованим відпочинком 1952 учня, що становить 61,4%  від загальної кількості учнів 1-10 класів.

    Працювали 33 пришкільні табори відпочинку, в яких  відпочивали 1316 учнів та 31 табір праці і відпочинку для 581 учня. У 13 ЗНЗ району працювали літні мовні табори, у яких отримували освітні послуги 210 учнів.

    В ході відпочинку діти подорожували історичними місцями району, відвідали музеї: М. Старицького (с. Кліщинці), М. Драй – Хмари (с. Малі  Канівці), І. Піддубного(с. Красенівка), музей під відкритим небом «Козацькі землі України» (с. Вереміївка), Дендропарк (с. Васютинці), Національний парк «Нижньо-сульський» (с. Велика Бурімка).

    – Хочу також подякувати голові правління Чорнобаївского РАйСТ за сприяння в реалізації районного учнівського проекту «Свобода», який присвячений Дню Конституції України, – сказав Сергій Джоболда.

    Також було розглянуто організаційні питання: простан  виконання бюджетів у червні 2017 року та заходи щодо посилення фінансово-бюджетної   дисципліни; про стан  функціонування медичних закладів району; про стан епізоотичної ситуації в  районі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь