A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На апаратній нараді райдержадміністрації обговорили ряд важливих питань

Дата: 08.05.2018 08:34
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

    7 травня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда за участі першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик провів апаратну нараду, на якій розглянуто 2 основні питання.

Фото без опису

    По першому питанню про проведення в районі місячника «Спорт для всіх-спільна турбота» доповів завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Авраменко. – На сьогодні завершено підготовку Центрального стадіону селища до участі футбольної команди району до участі в Кубку та Чемпіонаті області з футболу, проведено укаткування та підживленням міндобривом футбольного газону. Розпочато роботу по підготовці районного спорткомплексу до роботи в осінньо-зимовий період а саме: проводяться ремонтні роботи з розширенням тренажерного залу, заміни підлоги у великому ігровому залу та заміни теплових каналізаційних вузлів в підвальному приміщенні.

    Загалом за результатами акції упорядковано центральний  стадіон в  смт Чорнобай, 17 футбольних полів у територіальних громадах району та всі спортивні майданчики.

    – Наразі проводяться ремонтні роботи спортивного залу, роздягальні та плавального басейну спортивного комплексу, тож протягом 3 років плануємо провести якісний ремонт спорткомплексу, що дасть змогу проводити спортивні змагання та турніри на належному рівні, – зазначив Сергій Джоболда. – В минулому році ми отримали 750 тис. грн з державного бюджету та залучили 750 тис. грн з районного бюджету на будівництво футбольного поля з штучним покриттям  біля Чорнобаївської ЗОШ №1, і на сьогодні виконано всі підготовчі дії від проектно-кошторисної документації до висновків. Приємно, що і село Хрестителево виявляє бажання побудувати таке поле для розвитку фізичної культури та спорту.

    Про підсумки проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та проведення  Дня благоустрою  територій населених пунктів району інформував присутніх головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Кириченко Руслан, який зазначив, що під час проведення Дня благоустрою селищною та сільськими радами було проведено: ліквідацію стихійних сміттєзвалищ та території громад в кількості 63 одиниць або 212 м3 відходів з 4 класом небезпеки, упорядковано 55 од парків та скверів, 320 тис м2 квітників та газонів, 179 братських могил, меморіальних комплексів, місць почесних поховань, 28,9 тис м2 прибудинкових територій, 56 спортивних та дитячих майданчиків, встановлено 2 нові дитячі майданчики, проведено висадження 9 тис. дерев та 1 тис. кущів, прибрано та облаштовано 88 кладовищ, прибрано 5,6 тис м2 вулиць, доріг та тротуарів, облаштовано 73 в’їзди до населених пунктів району, прибрано 100 зупинок громадського транспорту, очищено 810 тис м2 берегів водойм від сміття.

    Також 13 та 25 квітня Чорнобаївська райдержадміністрація організувала виїзне прибирання вздовж автодороги Н08 на в’їзді в Чорнобаївський район зі сторони Золотоніського району та вздовж автодороги Т2413.

    Загалом під час проведення заходів з благоустрою дуло залучено 282 підприємств, установ, організацій, 7 243 мешканці району та 59 тис грн. бюджетних та спонсорських коштів.

    – Дійсно, сільські ради з кожним роком все активніше виділяють кошти на придбання техніки для проведення таких заходів, а також залучають техніку для вивозу сміття, що дає змогу якісніше провести роботу по благоустрою населених пунктів району.

Фото без опису

    В порядку контролю розглянуто питання щодо обмеженням руху великовантажного транспорту територією смт Чорнобай.

    По закінченню наради було оголошено про заходи, які відбудуться 8 та 9 травня з нагоди  відзначення 73 -ї річниці  Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь