A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Переможний вояж Чорнобаївського КВН до гетьманської столиці

Дата: 06.07.2018 08:33
Кількість переглядів: 1157

Фото без опису

    На Сумщині, 30 червня відбувся 1-й Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН "Усмішка Полісся". В ньому брали участь 7 кращих колективів з усієї України, на думку організаторів. Були команди з Тернопільської, Полтавської, Волинської, Сумської областей. Отримали запрошення і збірна шкіл Чорнобаївського району «Дорослі діти».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Це був справжній марафон на витривалість, адже в один день грати довелось одразу в двох містах: Ямполі та давній гетьманській столиці Лівобережного козацтва – Глухові. Було зіграно 6 конкурсів. За результатами яких, команда «Дорослі діти» посіла 1-ше місце і Кубок від Асоціації «КВН України». Анна Вовк була вже вкотре визнана кращою акторкою фестивалю, а Артур Вовк – кращим актором.

    Ось імена переможців: Анна Вовк, Артур Вовк, Анатолій Тарасенко, Владислав Костюков, Настя Дробітько, Вікторія Євич, Настя Єрмоленко, Олександр Ковба, Владислав Зеленюк.

Фото без опису

    Гостями та членами журі фестивалю були Таміла Бутко та Вікторія Сенкевич ("Девчонки из Житомира"), які також порадували глядачів своїм феєричним виступом. Очолював роботу журі президент АКУ Михайло Агранат. Учасники фестивалю щиро дякують за високий рівень організацію фестивалю керівнику команди КВН "Гарні діти" смт Ямпіль М. Бабаєву.

    Команда «Дорослі діти» висловлює щиру подяку за можливість побувати на фестивалі та організацію транспорту голові Чорнобаївської РДА Джоболді Сергію Миколайовичу, начальнику відділу культури і туризму Чорнобаївської РДА Шаповал Світлані Станіславівні та водію-професіоналу переміщення по «справжніх класичних» українських дорогах Шепелю Анатолію Івановичу.

    Попереду канікули і підготовка до найважливішого фестивалю року «Жарт-птиця-2018».

 

 

Керівник ЛО «КВН» Чорнобаївського РБК Андрій Купчин


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь