A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Сучасні школи для сучасних дітей», – Юрій Ткаченко в інноваційній школі

Дата: 05.09.2017 08:31
Кількість переглядів: 658

 

  У новому статусі запрацював Верхняцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – ліцей» на Христинівщині. Віднині заклад інноваційний. Із його колективом зустрівся голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, перебуваючи в районі з робочим візитом.

     Верхняцький НВК бере участь у проекті «Інноваційні школи Черкащини». Натепер його оснащують сучасними засобами навчання. Також тут працюють над дизайном усього закладу.

      – Ми не чекаємо, а вже робимо, – зауважив очільник області Юрій Ткаченко. – Сучасні школи для сучасних дітей. Де б вони не вчились – у селі, маленькому місті чи обласному центрі. І це тільки початок перетворень. Я дуже хочу, щоб учням було цікаво у школі, щоб вони хотіли туди йти, щоб здобували якісну освіту. Це є нашою метою. Верхняцькому НВК уже 30 років. І цей навчальний рік став для нього особливим. Колектив закладу спільно з місцевою владою, з підтримкою нардепа Антона Яценка взяли хороший темп втілення тут новацій.

     Нагадаємо, до реалізації програми «Інноваційні школи Черкащини» вже долучили 29 шкіл. Це право вони здобули на конкурсі.      На новації в цих школах із бюджетів різних рівних уже спрямували понад 21 млн грн. Водночас задля підвищення компетентності вчителів невдовзі на базі обласного інституту післядипломної освіти відкриють лабораторію STEM-освіти.

За інформацією прес-служби Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь