A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На захисті прав та інтересів дітей

Дата: 20.12.2018 08:29
Кількість переглядів: 668

    На засіданні комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини, яка відбулася 18 грудня розглянуто 6 питань, а саме: про надання дозволу органу опіки та піклування громадянину на дарування ¾ частини житлового будинку, в якій зареєстровані малолітні діти; про надання дозволу органу опіки та піклування громадянці на продаж житлового будинку та земельної ділянки; про встановлення годин зустрічей громадянина з малолітнім сином 2012 року народження; про встановлення годин зустрічей громадянина з малолітнім сином 2013 року народження; про надання висновку органу опіки та піклування щодо доцільності повернення дитини матері; про доцільність припинення соціального супроводу сімей, що перебували в складних життєвих обставинах.

    Всі питання порядку денного були ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей районної державної адміністрації.

По першому питанню комісія з питань захисту прав дитини вирішила надати дозвіл на дарування частини будинку. Внаслідок вчинення даного правочину житлові та майнові права малолітніх дітей порушені не будуть.

    Розглянувши друге питання комісія з питань захисту прав дитини вирішила надати дозвіл громадянці на продаж житлового будинку та земельної ділянки, оскільки після здійснення даного правочину діти будуть забезпечені житлом, оскільки і надалі залишаться проживати в даній оселі зі своїми батьками.

    По третьому питанню комісією встановлено дні та години зустрічі батька з  малолітнім сином, а саме: перша та третя  субота  з 10.00 до 13.00 години, два рази на місяць, за місцем проживання матері та обовязати матір дитини, не перешкоджати батькові спілкуватися з дитиною та брати участь у її вихованні.

    Щодо питання встановлення годин зустрічей громадянина з малолітнім сином 2013 року народження комісією було вирішено встановити зустрічі  з 15.00 до 15.00 годин  в перші, другі та четверті вихідні дні місяця та на період шкільних та літніх канікул. Також комісія зобовязала  матір дитини не перешкоджати батькові спілкуватися з дитиною та брати участь у її вихованні, а батька дитини вчасно повертати дитину матері.

    П’яте питанню комісією вирішено перенести повторно на розгляд комісії.

   По закінченню засідання комісією були розглянуто та затверджено подання районного Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді  про доцільність припинення соціального супроводу сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах. 

    Питання захисту прав дитини перебуває на постійному контролі органу опіки та піклування райдержадміністрації.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь