A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

До уваги суб’єктів державної реєстрації, нотаріусів та громадян!

Дата: 02.07.2018 08:21
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

    Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області звертає увагу на те, що у зв’язку з набранням чинності з 17.06.2018 Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» змінено розмір адміністративного збору за проведення державної реєстрації змін до відомостей Єдиного державного реєстру, пов’язаних із зміною складу учасників товариства з обмеженою чи додатковою відповідальністю або зміною розмірів їхніх часток.

    Відтепер згідно абзацу 8 частини 1 статті 36 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (далі - Закон) за державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу (крім громадських об’єднань та благодійних організацій), що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб- пІдприємців та громадських формувань (далі - Реєстр), крім внесення змін до інформації про здійснення зв’язку з юридичною особою - справляється адміністративний збір у розмірі 0,3 прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

    У випадку, коли заявнику, товариству, особам, які були зазначені у Реєстрі як учасники товариства до проведення реєстраційної дії, та особам, які зазначені у Реєстрі як учасники товариства після проведення реєстраційної дії (ч. 4 ст. 25 Закону) має надсилатися виписка з Реєстру, розмір адміністративного збору збільшується на добуток 0,01 прожиткового мінімуму для працездатних осіб та кількості таких осіб.

    Також зазначаємо, що адміністративний збір справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому подаються відповідні документа для проведення реєстраційної та округлюються до найближчих 10 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь