A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Увага!Оголошення

Дата: 18.02.2019 08:08
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

    Чорнобаївська районна державна адміністрація оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району.

   Умови конкурсу розміщені на вeб-сайті районної державної адміністрації http://chornobay-rda.gov.ua

Документи подаються за адресою: 19900, Черкаська область, смт. Чорнобай, вул. Центральна 152, відділ економіки райдержадміністрації до  16.00  20 березня 2019 року.

     Засідання конкурсного комітету відбудеться 22 березня 2019 року о 10 год. в малому залі райдержадміністрації за адресою: Черкаська область, смт. Чорнобай, вул. Центральна 152. Телефон для довідок: 2-35-75

 

Умови

конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району

 

1. Мета конкурсу

 

    Умови конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району (далі – Умови)  розроблені відповідно до Закону України “Про автомобільний транспорт” та Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

     Метою проведення конкурсу є визначення на конкурсних засадах підприємства (організації), здатного забезпечувати належну якість підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району, приймання документів на конкурс, перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу (далі – конкурс).

     Організатором з визначення на конкурсних засадах підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу при проведенні засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Чорнобаївського району (приміські маршрути), є Чорнобаївська районна державна адміністрація Черкаської області (далі - Організатор).

 

2. Вимоги до претендентів

 

    У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), що мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, необхідні матеріальні ресурси та технології, та відповідають цим Умовам (далі - претенденти).

Не допускаються до участі в конкурсі підприємства (організації), які:

  • надають послуги з перевезень;
  • провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов'язану з наданням послуг з перевезень;
  • представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;
  • подали для участі у конкурсі документацію, оформлену неналежним чином або таку, що містить неправдиву інформацію.

3. Порядок підготовки до проведення конкурсу

    Для підготовки та проведення конкурсу утворюється комітет з визначення робочого органу (далі – конкурсний комітет) відповідно додатку 1.

    Не пізніше ніж за 30 днів до початку конкурсу Організатор розміщує в засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу, в якому визначаються:

предмет конкурсу;

  • умови конкурсу;
  •  строк подачі та адреса, за якою подаються документи для участі у конкурсі, телефон для довідок;
  • місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету.

З метою участі у конкурсі підприємство (організація) - претендент подає секретарю конкурсного комітету у визначений в оголошенні термін такі документи:

  • заяву на участь у конкурсі згідно із встановленою формою (додається);
  • копії документів, що підтверджують досвід роботи підприємства (організації) не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень;
  • копії документів, що підтверджують наявність у підприємства (організації) фахівців у галузі автомобільного транспорту, їх кваліфікацію та досвід роботи;
  • копії документів, що підтверджують наявність у підприємства матеріально-технічного забезпечення.

   Копії документів, повинні бути завірені підприємством (організацією) в установленому законодавством порядку.

     Подані на конкурс документи реєструються секретарем конкурсного комітету у журналі обліку. Документи, що надійшли після встановленого строку не приймаються.
    Документи, подані не в повному обсязі не реєструються і повертаються претенденту з відповідним обґрунтуванням. Всі зауваження та недоліки при подачі документів на участь в конкурсі претенденти на участь у конкурсі мають можливість виправити на протязі двох днів та подати документи повторно.

   Конкурсний комітет вивчає, систематизує та аналізує всі документи, які надійшли від підприємств (організацій).

    У разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу Організатор забезпечує проведення конкурсу самостійно, однак протягом періоду не більш як два роки з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу.

 

  1. Процедура проведення конкурсу

 

     Конкурсний комітет у визначений час запрошує претендентів та проводить конкурс. Документи кожного претендента розглядаються окремо.

  Основні критерії відбору переможця:

  • найбільший досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень (не менше трьох років);
  • кількість фахівців з питань організації пасажирських перевезень;
  • наявні матеріальні ресурси та технології для забезпечення проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників.

     Переможцем конкурсу визначається підприємство (організація), яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає Умовам конкурсу.

     Рішення конкурсного комітету приймаються на засіданні у присутності не менше двох третин його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівної кількості голосів "за" та "проти" голос голови конкурсного комітету є вирішальним.

  Рішення конкурсного комітету оформляються протоколом, який підписують всі члени конкурсного комітету, які взяли участь у голосуванні.

   Переможець конкурсу оголошується на засіданні конкурсного комітету із запрошенням на нього всіх претендентів.

      З переможцем конкурсу укладається договір про виконання функцій робочого органу. Строк дії договору встановлюється за домовленістю між організатором та робочим органом, але не більш як на три роки.

 

4. Розгляд спорів

    У разі порушення Умов проведення конкурсу особи, право яких порушено, можуть звернутися з відповідною скаргою до організатора. Скарга може бути подана не пізніше 10 днів після одержання копії рішення конкурсного комітету .

    Організатор після одержання скарги перевіряє зазначені факти. У разі виявлення порушень організатор скасовує рішення конкурсного комітету з визначення переможця конкурсу. Відповідь скаржнику надається протягом      15 календарних днів з моменту одержання скарги.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь