A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Перший заступник голови РДА провела виїзний прийом громадян у Вереміївці

Дата: 26.04.2019 07:53
Кількість переглядів: 742

Фото без опису

З метою надання допомоги у вирішенні проблемних питань жителів району перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик, згідно затвердженого графіка,  24 квітня провела виїзний особистий прийоми громадян у селі Вереміївка.

Від імені підопічних до Валентини Борисівни звернулася  соціальний працівник відділення соціальної допомоги вдома, яка порушила питання  про виплату коштів за субсидію та пільги через поштове відділення та про рух рейсового автобусу через село.

Сільський голова Наталія Казидуб звернулася з пропозицією  демонтажу  колишнього  будинку Вереміївської дільниці ветеринарної медицини, який знаходиться на території Вереміївської сільської ради.

Перший заступники голови райдержадміністрації Валентина Стилик обговорила можливі шляхи вирішення питань та зауважила, що кожне звернення перебуватиме на її особистому контролі. Всі питання будуть розглянуті відповідно до чинного законодавства із залученням відповідних фахівців та по кожному з них буде надано письмову відповідь заявникам.

У ході робочої поїздки  Валентина Стилик  спільно з сільським головою Наталією Казидуб оглянула заклади соціальної сфери, зокрема дитячий заклад Вереміївського НВК, в якому наразі продовжується капітальний ремонт приміщення.

У 2018 році для капітального ремонту дошкільної установи Вереміївського навчально-виховного комплексу з районного бюджету виділено 767 500 грн. Проведено капітальний ремонт покрівлі на суму 574 000  грн та  системи опалення на суму  193 500 грн. В 2019 році для капітального ремонту приміщення дитячого садка із державного бюджету виділено  200 000 грн, із районного бюджету 1 200 000 грн. На даний час проведено капітальний ремонт стін та підлоги в кімнатах, розпочато капітальний ремонт внутрішніх туалетів.

Також  Валентина Стилик  відвідала  Вереміївську  сільську лікарську амбулаторію та  поспілкувалася з  її працівниками та відвідувачами.

 Оглянувши об’єкти соціальної  сфери перший заступник  голови відмітила, що завдяки співпраці  районних структур та  місцевого самоврядування у Вереміївській територіальній громаді  створені належні умови проживання сільського населення та позитивний мікроклімат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь