A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулася позачергова сесія Чорнобаївської районної ради

Дата: 07.06.2018 16:39
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

   7 червня у сесійній залі районної ради відбулася 25 (позачергова) сесія Чорнобаївської районної ради VII  скликання. Перед початком засідання ГО «Спілка ветеранів та інвалідів АТО «Дух воїна України», яка має право нагородження  від Міноборони, вручила нагороду «За гідність та патріотизм» депутату районної ради, директору ВКФ ТОВ «Валтас» Костянтину Тітаренку. Медаль вручив заступник голови спілки Олександр Дятченко, який подякував Костянтину Тітаренку за допомогу, надану підприємством нашим воїнам.

Фото без опису

       Участь у роботі сесії взяв голова райдержадміністрації Сергій Джоболда. Також були запрошені перший заступник голови РДА Валентина Стилик, керівник апарату РДА Оксана Брагінець, депутат обласної ради Сергій Лихошерст, сільські голови, керівники установ, організацій і підприємств району та представники ЗМІ.

На сесії були присутні 32 із 34 депутатів. До порядку денного засідання було включено 17 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією районної ради, а також різне. Головуючим на сесії було обрано депутата районної ради Анатолія Чупруна. Депутати внесли зміни до порядку денного та почали роботу.

Першим розглянули питання про утримання освітньої мережі в Чорнобаївському районі. Провівши обговорення, депутати дали доручення відділу освіти райдержадміністрації  до 1 жовтня 2018 року скласти детальний план реорганізації мережі закладів освіти.

Далі депутати розглянули питання про перспективи розвитку Чорнобаївського  комунального підприємства теплових мереж та передачу його майна в оренду. На сьогодні підприємство має борг перед газопостачальною організацією. Тож є імовірність, що на наступний опалювальний сезон їм не дадуть лімітів на газ. Депутатами вирішено дати дозвіл на проведення конкурсу щодо оренди частини майна ЧПТМ та доручення підготувати зразок договору про оренду та її економічне обґрунтування. 

Далі депутати внесли зміни до рішення районної ради від 18.12.2014 №40-3/VІ «Про районну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства Чорнобаївського району на 2015-2019 роки зі змінами від 31.03.2016, 20.09.2016, 22.12.2017, 16.05.2018 та до  рішення  районної  ради  від 22.12.2017 №22-2/VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік». Зокрема, збільшили на 200 тис. грн субвенцію до обласного бюджету на ремонт доріг місцевого значення (співфінансування) та виділили 45 тис. грн на проведення експертної оцінки майна ЧПТМ.

Також народні обранці затвердили структуру Комунального некомерційного підприємства «Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги Чорнобаївської районної ради», Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу «Інклюзивно-ресурсного центру з відділенням денного перебування  дітей з особливими освітніми потребам Чорнобаївської районної  ради», матеріали нормативної грошової оцінки земельних ділянок, план роботи районної ради на ІІ півріччя 2018 року та внесли зміни до складу постійної комісії районної ради, надали дозвіл на проведення капітального ремонту громадського будинку бібліотеки в смт Чорнобай та на списання майна районної комунальної власності. А також прийняли рішення про об’єднання  села  Богодухівка  із селом Головатівка Богодухівської сільської ради.

                                                                                                               За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                                                                                   та звернень громадян апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь