A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Підготовка Проекту Програми соціально-економічного розвитку району на 2017 рік в територіальних громадах

Дата: 02.03.2017 14:29
Кількість переглядів: 966

     Фото без опису

   У рамках  підготовки проекту  Програми соціально-економічного розвитку  району на 2017 рік  голова районної державної адміністрації  Сергій Джоболда  та заступник  голови райдержадміністрації  Валентина Стилик проводять виїзди в територіальні громади з метою особистого ознайомлення з результатами виконання  пріоритетних завдань  Програми соціально-економічного розвитку  району  в 2016 році   та визначення найнагальніших проблем соціальної сфери територіальних громад. Проведено зустрічі з очільниками громад, керівниками  базових сільськогосподарських підприємств та керівниками закладів соціальної сфери про  спільне визначення та вирішення першочергових проблем.

    1 березня, відвідуючи Ревбинську та Лихолітську територіальні громади,  Сергій Джоболда подякував керівникам сільськогоподаських підприємств СТОВ ім. Щорса Юрію Лихошерсту та  СТОВ « Лан» Івану Орлу  за активну допомогу  в створенні належних умов  в закладах соціальної сфери територіальних громад.

Фото без опису

    Фото без опису 

   Так за рахунок коштів районного бюджету (281 тис. грн.) та сільської ради (150 тис. грн.) за сприяння місцевого господарства (керівник Юрій Лихошерст ) дитячий садок у селі Ревбинці переведено в приміщення школи, що дасть зекономити на електроенергії 54,5 тис грн. Попереднє приміщення дошкільного навчального закладу не відповідало умовам перебування дітей. На даний час дошкільну установу відвідує 20 дітей, умови перебування відповідають всім визначеним законодавством нормам.

Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

      

   Фото без опису

      Проблемою залишається  аварійність недобудови частини приміщення школи – обговорено шляхи ліквідації недобудови спільно з сільським головою  Володимиром Галушкою та   керівником господарства Юрієм Лихошерстом.

Фото без опису

 

     У Лихолітському НВК на ремонт дитячої установи та капітальний ремонт даху використано 25 тис. грн. субвенція сільської ради та 373192 грн. з районного бюджету, зроблено реконструкцію теплотраси (197948 грн. з районного бюджету). Місцеве господарство (керівник Іван Орел ) виділило кошти на ремонт спортивного залу (70 тис грн.).

     Фото без опису

    Фото без опису

      У 2015 році в Лихолітськму НВК встановлено твердопаливні котли. Економія коштів становить 78,5 тис. грн.  СТОВ «Лан»  та Лихолітська сільська рада долучаються до забезпечення котельні дровами.

Фото без опису

        Лише спільно можна вирішити всі питання покращення умов в закладах соціальної сфери територіальних громад. Такі виїзди будуть проводитись  в усі територіальні громади.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь