A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Ювілей районної газети „Світлий шлях”

Дата: 03.02.2017 11:45
Кількість переглядів: 2148

Фото без опису

    Нещодавно районна загальнополітична газета „Світлий шлях” відсвяткувала свій  ювілей. Протягом 85 років працівники видання з номеру в номер писали справжній літопис нашого району – його історію, традиції, соціально-економічний розвиток, висвітлювали долі видатних і просто звичайних людей.

Фото без опису

Фото без опису

    На зустріч з вітаннями та подарунками завітали голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, депутати обласної ради Сергій Лихошерст, Микола Пошиваник та депутати районної ради, ветерани редакції, керівники підприємств, установ, організацій, сільські голови, волонтери, письменники району та численні дописувачі газети.

Фото без опису

    Сергій Джоболда звернувся до колективу редакції та її ветеранів, побажав віри у завтрашній день, міцного  здоров’я, злагоди, добра, щастя, миру, благополуччя та вручив грамоту трудовому колективу загальнополітичної газети Чорнобаївського району «Світлий шлях» за багаторічну сумлінну творчу працю, високий професіоналізм та нагоди 85-річчя з дня створення.

    За вісім з половиною  десятиліть «Світлий шлях» пройшов великий і тернистий шлях і був бажаним гостем, другом і порадником в житті читачів. Для багатьох він дійсно був світлом, носієм знань, інформації, захисником інтересів та продовжувачем традицій рідного краю.

    Шпальти газети повноправно відтворюють долі, як наших славетних земляків, так і  простих трудівників, талантами і працею яких примножується і твориться добра слава Чорнобаївщини.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь