A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Акція «Збережи ялинку»

Дата: 13.12.2017 09:45
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

    У грудні проходить традиційна акція Всеукраїнської екологічної ліги «Збережи ялинку».

    Мета акції – схилити громадян України відмовитися від передноворічного винищення хвойних дерев. Акція спрямована не тільки на попередження незаконної рубки сосен та ялин, а й на формування громадської думки про «ялинкову» проблему шляхом пропаганди заміни живих дерев на композиції з гілля хвойних дерев.  

    Проте традиція прикрашати помешкання на Новий рік живою ялинкою, як і раніше, є актуальною. Навіть незважаючи на те, що в наші дні справжні ялинки коштують досить дорого, багато людей віддають перевагу справжнім деревцям.

    З метою впорядкування торгівлі в смт Чорнобай визначене єдине місце, де можна придбати новорічну ялинку – це центральна площа селища біля районного Будинку культури.

    Для тих громадян, які бажають самостійно «безкоштовно» придбати деревце в лісі, слід пам’ятати, що для запобігання незаконної вирубки посилено охорону ділянок зелених насаджень в районі, діють мобільні рейдові групи, до складу яких входять представники національної поліції, громадського формування «Народна самооборона» та ветерани АТО.

    Незаконне вирубування, транспортування і збут зелених насаджень являється адміністративним порушенням і тягне за собою накладання штрафу та відшкодування збитків, завданих лісовому господарству. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь