A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Ретро-вечір «Мелодія душі» в Придніпровському

Дата: 18.07.2018 08:49
Кількість переглядів: 1353

Фото без опису

Фото без опису

    15 липня в Придніпровському СБК було дуже людно і гамірно. Жителів села у вихідний день зібрало бажання згадати про тих людей, які народилися і виросли на придніпровській землі і несуть через все своє життя мистецтво, музику, культуру і талант.

    Ретро-вечір «Мелодія душі» ініціював уродженець с. Придніпровське, в минулому учасник ВІА «Дніпряни», нині керівник нещодавно відродженого вокально-інструментального ансамблю Чорнобаївського районного будинку культури Віктор Соська.

    На вечір були запрошені колишні учасники духового колективу, вокально-інструментального ансамблю «Дніпряни» - це один із перших ВІА району та учасники художньої самодіяльності Придніпровського СБК. Глядацька зала не могла вмістити всіх бажаючих.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    На заході звучали пісні 70-х років у виконанні ВІА Чорнобаївського районного будинку культури, згадали першого керівника духового оркестру - Михайла Михайловича Бакуменка, вшановували хвилиною мовчання учасників колективів, які відійшли у вічність, але живуть у пам’яті жителів села.

Фото без опису

    Вручили подяки відділу культури і туризму Чорнобаївської райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток культури Чорнобаївщини, збереження культурних цінностей у сільській місцевості, підтримку аматорського мистецтва та багаторічну працю Ліді Григорівні Ляпкало, Степану Степановичу Зубалію, Олені Денисівні Ляпкало, Миколі Панасовичу Мироненко, які в різні часи працювали директорами сільського будинку культури.

    По завершенню заходу всіх присутніх частували смачною юшкою та кашею. Враження та емоції переповнили кожного присутнього.

 

 

За інформацією відділу культури

і туризму райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь