A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На семінарі говорили про організаційно-правове  забезпечення проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, діяльності депутатів місцевих рад

Дата: 09.02.2017 19:14
Кількість переглядів: 795

Фото без опису

    Районною державною адміністрацією та районною радою 9 лютого проведено семінар для державних службовців райдержадміністрації та посадових осіб органів місцевого самоврядування району, депутатів районної, селищної та сільських рад  «Організаційно-правове  забезпечення проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, діяльності депутатів місцевих рад».

Фото без опису

    В роботі семінару взяв участь заступник начальника по Черкаській області Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Василь Олійник.

    На семінарі розглядалися питання: організаційно-правові засади державної служби (служби в органах місцевого самоврядування та діяльності депутатів місцевих рад); обмеження, пов'язані із проходженням державної служби (служби в органах місцевого самоврядування та діяльністю депутатів місцевих рад); фінансовий контроль державних службовців (посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих ради).

    Під час семінару  надано роз’яснення Закону України «Про запобігання корупції».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь