A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Комплексна перевірка виконання Великоканівецькою сільською радою делегованих повноважень

Дата: 14.02.2017 17:15
Кількість переглядів: 847

 

    Відповідно до частини четвертої ст. 14 Конституції України, частини другої ст. 76 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 28 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.98 № 339 „Про порядок контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади”, на виконання плану роботи райдержадміністрації на  І квартал 2017 року робочою групою райдержадміністрації  14 лютого проведено перевірку здійснення виконавчим комітетом Великоканівецької сільської ради делегованих повноважень згідно із главою 2 ст.ст. 27-38  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”.

    Під час перевірки виконкому сільської ради надано методичну допомогу щодо практики застосування законодавства з питань здійснення делегованих повноважень, зокрема, у вирішенні питань економічного, соціального та культурного розвитку територіальної громади, виконання наданих законом повноважень органів виконавчої влади.

    Члени робочої групи ознайомилися з роботою закладів освіти, культури, медицини  та закладів торгівлі розташованих на території громади.

    Питання здійснення виконавчим комітетом Великоканівецької сільської ради делегованих повноважень буде розглянуто на засіданні колегії райдержадміністрації в  лютому 2017 року.

    Робочою групою райдержадміністрації з проведення перевірок закладів харчування та роздрібної торгівлі продуктами харчування щодо дотримання санітарного, трудового та податкового законодавства проведено перевірку закладів торгівлі в селах Великі та Малі Канівці. В результаті перевірки виявлено, що із 6 магазинів  в чотирьох (магазини підприємців Пащини, Гуріненко)  відсутня інформація про режим роботи,  відсутні куточки покупця, супровідні і ветеринарні документи, дезінфікуючи засоби, продавці не пройшли медичних оглядів, в продажі були товари, які не мали маркування, не дотримано принципу товарного сусідства товарів,  розділковий та прибиральний інвентар потребує маркування. В магазині ПП Пащини здійснювався продаж товарів, строк придатності яких минув.  В усіх магазинах, крім магазину ПП Ропай с. Малі Канівці, продавці перебували без трудових угод.

 

                                                    За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь