A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

СТОВ «Кліщинське» входить до п’ятірки кращих сільськогосподарських підприємств району по рівню заробітної плати

Дата: 15.03.2017 17:08
Кількість переглядів: 1670

            

    15 березня голова райдержадміністрації спільно з заступником голови районної ради Анатолієм Нужним здійснили робочу поїздку в  сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Кліщинське», де поспілкувалися з директором СТОВ В’ячеславом Джулаєм, сільським головою села Кліщинці Миколою Грановським та працівниками підприємства.

    Господарство займається  вирощуванням  зернових, технічних, кормових культур, а також розведенням ВРХ, зокрема  молочним  скотарством та обробляє майже 1300 гектар землі.

    Попри те, що в селі проживає 938 осіб, з них більше 100 осіб є працюючих на господарстві, а це суттєво сприяє зменшенню безробіття в територіальній громаді.

    Слід відзначити, що рівень заробітної плати за січень 2017 року дозволяє підприємству входити до п’ятірки кращих сільськогосподарських підприємств району. Приємно, що відносно минулого року заробітна плата одного працюючого зросла на  644,3 грн.

    Щодо оренди земельних паїв, то СТОВ «Кліщинське» в 2016 році 100-відсотково виконали зобов’язання та провело розрахунки на суму майже 3 млн. грн.

    – В 2017 році підприємство планує виплачувати 7,5 % орендної плати їх власникам, проводиться робота по переукладанню договорів, - зазначив В’ячеслав Джулай.

    Господарство активно займається оновленням основних засобів та  технічних.  В 2016 році на придбання основних засобів підприємством витрачено 9,3 млн. грн., на капітальне будівництво – майже 0,5 млн. грн.

    Протягом 2016 року підприємство активно приймало участь у вирішенні проблем територіальної громади, на ці цілі підприємством спрямовано майже 371 тис. грн.

    Приємно відзначити, що одним із головних спонсорів будівництва церкви в селі Кліщинці вступає сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Кліщинське», за що жителі Кліщинської територіальної громади висловлюють велику вдячність.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь