A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Виїзний прийом в с.Першотравневе

Дата: 17.01.2017 17:08
Кількість переглядів: 873

    17 січня заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик здійснила робочу поїздку до Першотравневої сільської ради,  де провела  прийом громадян та ознайомилася з соціальною інфраструктурою села.

    На прийомі були порушені питання розпаювання землі та виплати субсидії. Під час особистого прийому жителі отримали кваліфіковані відповіді на всі порушені питання, Валетина Борисівна  надала роз’яснення та доручення працівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо їх оперативного опрацювання та остаточного вирішення.

    Заступником голови районної державної адміністрації на території с.Першотравневе  було відвідано та оглянуто приміщення  Першотравневого НВК, ФАПу та сільського будинку культури. Під час огляду Першотравневого НВК директор закладу Наталія Собецька ознайомила з роботою закладу. Під час візиту до ФАПУ  Валентиною Борисівною  було оглянуто приміщення закладу, який працював у звичному режимі.

    Цього ж дня Валентина Стилик спільно з начальником відділу економіки Іриною Вовк оглянула заклади торгівлі села. В магазині Ніни Моцак забезпечено проходження профмедогляду, зберігання продуктів проводиться відповідно до санітарних вимог, на всі продукти є в наявності супровідні документи. Продуктів з простроченими термінами реалізації не виявлено. Приміщення магазину орендується в Чорнобаївському РайСТ. В селі здійснюється виїзна торгівля товарами першої необхідності.  

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь