A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В Чорнобаївській гімназії зорієнтовували учнів на свідомий вибір майбутньої професії

Дата: 20.03.2017 17:04
Кількість переглядів: 803

 Фото без опису

    17 березня в Чорнобаївській гімназії відбувся профорієнтаційний захід – зустріч випускників 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району з директорами навчально-наукових інститутів, викладачами Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького. 

   Для майбутніх абітурієнтів та студентів сьогоднішню діяльність та активне життя вищого навчального закладу ІІІ-ІV рівнів акредитації, який за підсумками минулого року в рейтингу серед більше ніж 300 ВУЗів України посів 21 місце,  презентувала начальник навчально-методичного відділу, проректор з виховної роботи та іміджевої діяльності університету Галина Гаврилюк.  Перед  випускниками виступили із презентаціями своїх навчально-наукових інститутів директори: Наталія Земзуліна, Ігор Погрібний та Леонід Нечипоренко.

    Про особливості вступної компанії 2017 року перед випускниками виступив відповідальний секретар приймальної комісії університету Олександр Сокуренко.

    Своїми враженнями про навчання в університеті ділилися колишня випускниця інституту української філології та соціальних комунікацій Анастасія Моргун та студентка ІІ курсу інституту історії та філософії – Юлія Єроменко.

Фото без опису

   За активну та результативну співпрацю у науково-дослідницькій роботі викладачів університету з учнями Чорнобаївської гімназії з словами вдячності виступила її директор Тамара Дернова. 

Фото без опису

      Підсумував зустріч, наголосивши на тому, що Черкаський національний університет ім.Б.Хмельницького, сьогодні навчальний заклад – європейського рівня, який готує фахівців по багатьох найбільш затребуваних сьогодні професій, голова Чорнобаївської районної державної адміністрації Сергій Джоболда.  Він висловив вдячність групі викладачів університету, а в їх особі всьому викладацькому складу та побажав успіхів та всіляких гараздів.       

 

За інформацією відділу освіти

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь