A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На 17 позачерговій сесії Чорнобаївської районної ради одноголосно прийнято звернення депутатів районної ради щодо ситуації, яка склалася на ПАТ "Черкасиобленерго"

Дата: 25.05.2017 16:58
Кількість переглядів: 855

    За ініціативи голови районної державної адміністрації Сергія Джоболди та депутатів районної ради 25 травня проведено позачергову 17 сесію районної ради за участі трудового колективу Чорнобаївського РЕМ.

    На розгляд сесії виносилося питання про прийняття звернення депутатів Чорнобаївської районної ради до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо ситуації, яка склалася на ПАТ «Черкасиобленерго».

    – Нас непокоїть ситуація, яка склалася з виплатою заробітної плати працівникам в ПАТ «Черкасиобленерго» та зокрема працівникам Чорнобаївського РЕМ. Чорнобаївська райдержадміністрація  неодноразово зверталася до ПАТ «Черкасиобленерго» надати письмове пояснення щодо розміру заборгованості та причини її виникнення, а також просила вжити заходів по врегулюванню даної ситуації, адже стабільна енергосистема в країні, це перш за все безпека держави. Також ми зверталися до обласної державної адміністрації та обласної ради з проханням вплинути на незаконність дій посадових осіб ПАТ«Черкасиобленерго» щодо невиконання Закону України «Про оплату праці», – зазначив Сергій Джоболда.  – Ми підтримуємо законні дії трудового колективу Чорнобаївського РЕМ та все ж звертаємося з проханням до працівників підприємства зробити все можливе, щоб ситуація з енергозабезпечення була контрольована та не привела до колапсу. Пропоную депутатам районної ради підтримати законні вимоги трудового колективу Чорнобаївського РЕМ щодо виплати заборгованості заробітної плати та направити звернення до Кабінету Міністрів України та Національної комісії щодо врегулювання даної ситуації.

    Перед присутніми виступив директор Чорнобаївського РЕМу Віктор Филь та окреслив передумови виникнення ситуації, що склалася на «Черкасиобленерго» та стан фінансування Чорнобаївського РЕМ.

    Голова страйкового комітету Юрій Батурін  розповів про позицію та дії трудового колективу на даний час.

    Звернення депутатів озвучив голова постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності і правопорядку, депутат районної ради Дмитро Радько.

    В обговорені взяли участь депутати районної ради Валентина Гонтар, Володимир Бормишев, Микола Джулай, Володимир Довгань, які також підтримали законні вимоги працівників Чорнобаївського РЕМ та внесли свої пропозиції.

    Звернення депутатів Чорнобаївської районної ради Черкаської області до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних  послуг  щодо ситуації, яка склалася на ПАТ "Черкасиобленерго" з внесеними депутатами змінами було одноголосно прийнято.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь