A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Нарада з правоохоронними органами у голови райдержадміністрації

Дата: 06.03.2017 16:53
Кількість переглядів: 787

   

     06 березня  голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда за участі голови районної ради Анатолія Нужного  провів робочу  нараду  з керівниками правоохоронних органів та силових структур району.

     В ході наради обговорили питання  стану протипожежної безпеки на території району  та правопорядку, законності, охорони громадської безпеки і профілактики правопорушень.

    Начальник Чорнобаївського РС УДСНСУ в Черкаській області Олександр Полубєхін  повідомив про те, що в 2016 році Управління ДСНС України в Черкаській області здійснено 109 виїздів .  За минулий рік в житловому секторі району за причинами короткого замикання електромережі відбулося 13 пожеж, 7 пожеж сталося по причині порушення правил пічного опалення, 5 пожеж за  необережного поводження  з вогнем, 2 пожежі на транспорті, 5 пожеж сталося на відкритій території по причині необережного поводження з вогнем.

    Також доповів про проведені заходи  щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації  техногенного та природного характеру у період пропуску льодоходу, весняної повені та паводків і реагування на них.

    Про роботу Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції    ГУНП в Черкаській області  доповіла майор поліції  Світлана Бережецька. - За 2 місяці 2017 року до Єдиного обліку зареєстровано 592 заяви і повідомлення про вчинені правопорушення та інші події, до ЄРДР внесено 168, з яких при реєстрації встановлено особу причетну до скоєння злочину та 66 рахуються розкритими. До суду з обвинувальним актом направлено 22 кримінальних проваджень.  Прийнято  358  рішення згідно ЗУ  «Про звернень громадян».                                                                               

    По завершенню наради голова райдержадміністрації дав ряд відповідних доручень і  наголосив на необхідності чіткої, злагодженої роботи щодо вирішення всіх нагальних питань.

                 

                     За інформацією відділу організаційної роботи,

                                       інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь