A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Робоча поїздка голови райдержадміністрації в Лукашівську, Староковрайську, Новоукраїнську та Іркліївську територіальні громади

Дата: 20.06.2017 16:49
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

    З метою вивчення  та вирішення проблемних питань жителів району, 20 червня  голова  райдержадміністрації Сергій Джоболда здійснив робочу поїздку в Лукашівську, Староковрайську, Новоукраїнську та Іркліївську територіальні громади, де ознайомився з роботою соціальної сфери  та інфраструктури сіл.

Фото без опису

    Очільник району спільно з Лукашівським сільським головою Миколою Ратушним побував у фельдшерсько-акушерському пункті, де особисто переконався, що в закладі наявні всі медикаменти для надання медичної допомоги хворим та зауважив, що приміщення потребує косметичного ремонту та ремонту системи опалення.

Фото без опису

Фото без опису

    У Лукашівському навчально-виховному комплексі спільно з директором школи Людмилою Глобою було оглянуто підвальне приміщення та обговорено питання щодо ізоляції трубопроводів системи опалення з метою економії теплової енергії. В основному приміщенні  закладу вже проведено ремонтні  роботи  із заміною вікон за кошти районного бюджету на суму  132058 грн та за рахунок субвенційних коштів сільської ради на суму 392280 грн .

    Оглянувши дошкільну установу Сергій Джоболда звернув увагу на стан відмостки будівлі та рекомендував директорові  здійснити її ремонт до початку навчального року.

Фото без опису

    Цього ж дня очільник району відвідав Староковрайський НВК, де наразі директор спільно з вчителями та працівниками шкільної установи самостійно проводять косметичний ремонт приміщення. На сьогоднішній день заклад має оновлену систему опалення за рахунок субвенційних коштів сільської ради на суму 20000 грн та замінені вікна на нові металопластикові також за рахунок субвенційних коштів сільської ради на суму 35442 грн.

     Голова райдержадміністрації звернув особливу увагу на  стан   узбіччя дороги Н-08 с.Старий Коврай, де сьогодні проходять ремонтні роботи. Він рекомендував  сільському голові спільно з громадськістю територіальної громади здійснити вирубку чагарників і сухостою на даному відрізку дороги, що значно облагородить дану територію.

    Відвідавши Новоукраїнську територіальну громаду голова райдержадміністрації також наголосив на впорядкуванні території села.

    Побувавши в Іркліївській територіальний громаді спільно з сільським головою Іваном Поїздником було оглянуто новий дитячий майданчик, який нещодавно встановили в центрі села за рахунок субвенційних коштів сільської ради.

    Всі порушенні питання, що потребують більш детального вивчення взято на особистий контроль голови райдержадміністрації.

 

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь