A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

20 червня заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела засідання робочої групи райдержадміністрації з питань надання дозволів на розроблення детальних планів територій

Дата: 20.06.2017 16:43
Кількість переглядів: 774

    В засіданні взяли участь головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Руслан Кириченко, начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації  Ірина Вовк, начальник управління агропромислового розвитку Алла Бука, завідувач юридичного сектору апарату райдержадміністрації Любов Лисенко, завідувач сектору державного кадастру  Юрій Петренко, заступник  начальника фінансового управління райдержадміністрації  Антоніна Черненко, сільський  голова Вереміївської сільської ради Наталія Казидуб та директор СТОВ «Вереміївка» Валерій Ганноцький.

    На порядок денний виносилося питання розгляду листа СТОВ «Вереміївка» про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки.

    До голови райдержадміністрації звернувся директор СТОВ «Вереміївка» з клопотанням про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої за межами с. Вереміївка, в адміністративних межах Вереміївської сільської ради, орієнтовною площею 30 га. Головою райдержадміністрації дане клопотання передане на розгляд робочої групи з питань надання дозволів на розроблення детальних планів території, утвореної розпорядженням райдержадміністрації № 127 від 11.09.2015 року.

    – На території МТФ планується розмістити біогазову установку для виробництва електроенергії, яка працюватиме на відходах тваринництва та рослинництва (силосу). Планова потужність установки становить 10 МВт. Третя частина даної електроенергії використовуватиметься для власних потреб, інша йтиме на продаж споживачам, – зазначив Валерій Ганноцький.

    – На даний час в межах санітарної зони МТФ розташовані земельні ділянки пайовиків, а також, згідно наданих даних, приватна житлова забудова. Необхідно приділити  велику увагу для недопущення забруднення навколишнього середовища в процесі переробки органічних відходів тваринництва, – зауважила Валентина Стилик.

Завідувач сектору державного кадастру  Юрій Петренко зазначив, що на даній земельній ділянці, на яку буде розроблятися детальний план території, було підготовлено пакети документів громадянам, які подані до Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області для передачі земельних ділянок у власність (користування), і дані рішення не скасовані.

    Завідувачем юридичного сектору апарату райдержадміністрації Любов’ю Лисенко була висунута пропозиція виїхати комісії в с. Вереміївка та детально, на місці, узгодити питання по суміжним землекористувачам, зокрема земельним ділянкам учасника АТО та інших землекористувачів.

    По закінченню засідання було вирішено головному спеціалісту сектору містобудування звернутися листом до Управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації з проханням у надані допомоги по питанню правомірності надання дозволу на розробку детального плану території, у зв’язку з відсутністю головного архітектора району та спеціаліста з питань будівництва та архітектури, а також чи не будуть порушені містобудівні умови і обмеження при будівництві біогазової установки на території МТФ с. Вереміївка; провести комісійний виїзд в с. Вереміївка для обстеження ділянки, на яку планується розроблятися детальний план території, та вивчити думку осіб, чиї земельні ділянки підпадають під розробку детального плану території.

 

За інформацією сектору містобудування,

архітектури та житлово-комунального господарства

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь