A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 72-ої річниці завершення Другої світової війни

Дата: 26.04.2017 16:39
Кількість переглядів: 867

Фото без опису

    26 квітня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 72-ої річниці завершення Другої світової війни.

    Засідання оргкомітету відбулося за участю начальників управлінь, відділів райдержадміністрації та  правоохоронних органів.

    Начальник відділу культури і туризму Світлана Шаповал ознайомила членів оргкомітету з заходами, які відбудуться в районі 8 та 9 травня.

    8 травня до Дня пам’яті та примирення у Європі: акція «Пам’ять»: відвідування ветеранів війни, учасників бойових дій, в’язнів концтаборів з вітаннями від громади, дітей, культпрацівників, працівників селищної та сільських рад; хода зі свічками, з вшанування загиблих у роки війни громадян; 9 травня до 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні: мітинг покладання гірлянд, вінків, квітів за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, трудових колективів, ветеранів, молоді до пам’ятників та пам’ятних знаків  загиблих у Другій світовій війні.

    Під час засідання були обговорені питання проведення урочистостей, зокрема, їх можливі формати та зміст, покладання квітів до могил, пам’ятників та пам’ятних знаків, благоустрою, тематично-святкового оформлення населених пунктів.

    Також Світлана Шаповал зазначила, що бібліотеках району пройдуть виставки-інсталяції, виставки-панорами та вечори пам’яті.

    Начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна повідомила про заходи, які відбудуться в навчальних закладах району з нагоди 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 72-ої річниці завершення Другої світової війни.

    Селищний голова Алла Мірошниченко доповіла про підготовку селища до святкування 8 та 9 травня.

    Пропозиції щодо проведення святкових заходів вніс голова ради ветеранів Чорнобаївського району Віталій Момот.

    По закінченню засідання Сергій Джоболда дав доручення начальнику Чорнобаївського відділення поліції ГУНП в Черкаській області Богдану Олійнику по забезпеченню громадського порядку у святкові дні та наголосив на обов’язковому проведенню зустрічей з ветеранами Другої світової війни в кожному населеному пункті.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь