A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї підняли прапор ЄС

Дата: 11.05.2017 14:37
Кількість переглядів: 717

 Фото без опису

    Сьогодні в Чорнобаї  відбулась урочиста церемонія підняття Державного прапора України  та прапора Європейського союзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

 Фото без опису

Фото без опису

   Право підняти Державний Прапор України було надано голові районної  державної адміністрації Сергію Джоболді, право підняти прапор Європейського Союзу надано кращим учням Чорнобаївської гімназії, переможцям III етапу Всеукраїнської олімпіади з географії  Олександрі Матюші та Давиденко Ігорю.

    Право підняти прапор Чорнобаївського району було надано селищному голові Аллі Мірошниченко та олімпійському чемпіону, триразовому чемпіону Європи, семиразовому чемпіону Радянського Союзу, п’ятнадцятиразовому чемпіону УРСР, заслуженому майстру спорту, заслуженому тренеру УРСР, почесному громадянину селища Чорнобай  Андрію Хімічу.

   - Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.

    Україна є повноправним учасником цього процесу, адже в свій час зробила вибір – свідомо обрала курс на утвердження демократичних принципів, інтеграцію до європейських інституцій.

    Для реалізації цієї мети ми маємо подолати всі виклики сьогодення. Ми йдемо по шляху зміни реформ, які змінять Україну, зроблять її сильною державою.

    Давайте всі разом,  своєю працею, своїми знаннями будемо змінювати Україну і нашу Чорнобаївщину на краще.

    Вітаю всіх Вас з Днем Європи! Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця. І ми – члени європейського співтовариства, – звернувся до учасників заходу  голова райдержадміністрації  Сергій Джоболда. 

Фото без опису

Фото без опису

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь