A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Про роботу відділу Держгеокадастру в Чорнобаївському районі за 2016 рік та стан надання допомог переселенцям з Автономної Республіки Крим та східних областей України говорили на апаратній нараді

Дата: 24.01.2017 16:33
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

    23 січня відбулася апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Сергій Джоболда за участю заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, заступника голови районної ради Анатолія Нужного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій та правоохоронних органів, на якій розглянули три основні питання:

    1.Про роботу відділу Держгеокадастру в Чорнобаївському районі за 2016 рік.

    2. Про стан надання допомог переселенцям з Автономної Республіки Крим та  східних областей України.

    3. Про подання проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

    – За звітний період через Центр надання адміністративних послуг відділом було прийнято та опрацьовано 13266 заяв громадян та юридичних осіб з питань надання адміністративних послуг. Розглянуто та видано висновки по 889 проектах землеустрою щодо відведення земельних ділянок та по 93 проектах, які надійшли за принципом екстериторіальності. Опрацьовано та надано інформацію по 73 адвокатських запитах та на виконання запитів, що надійшли від фіскальної служби, прокуратури, судів.

    За 2016 рік до Держгеокадастру надійшло 19 письмових звернень. Всі звернення розглянуті у визначений законом термін.

    Протягом 2016 року спеціалістами відділу було прийнято та підготовлено необхідний пакет документів на отримання у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства 307 учасникам антитерористичної операції та членам їх родин, - по першому питанню доповів начальник відділу Держгеокадастру в Чорнобаївському районі Юрій Петренко.

    По другому питанню інформував присутніх начальник управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Юрковський. – Станом на 01.01.2017 року в управлінні обліковано 314 осіб з числа вимушених переселенців з АР Крим, Донецької та Луганської областей, серед них 78 осіб працездатного віку, 126 пенсіонерів, 15 інвалідів, 95 дітей віком до 18 років. На обліку перебуває 84 сімї, яким призначена щомісячна адресна допомога. За 2016 рік загальна сума виплат такої допомоги складає 1158,3 тис. грн., - зауважив Олександр Юрійович. – Протягом 2016 року до управління соціального захисту населення надійшло 128 заяв щодо соціальних виплат внутрішньо переміщених осіб, які на даний час продовжуються. Складено 128 актів обстеження матеріально-побутових умов сімей, що складає 100% від поданих заяв. Проведено 19 засідань комісії, на яких відновлено соціальні виплати 125 особам, відмовлено по 3 заявах.

    По третьому питанню доповіла начальник відділу економіки райдержадміністрації Ірина Вовк. – На сьогодні на онлайн-платформі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та  житлово-комунального господарства  України  зареєстровано 10 проектів для участі у відборі проектів, які можуть фінансуватися за рахунок ДФРР, з яких 7 доопрацьовані і готові до оцінювання, 3 знаходяться в стадії підготовки.

    17 січня завершилась реєстрація проектів. По Черкаській області зареєстровано 234 проекти. 18 січня регіональна комісія з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР розпочала роботу. Комісія здійснює оцінку відповідно до критеріїв оцінювання проектів і потім відповідно до рейтингової оцінки та розподіленої суми коштів на реалізацію проектів по області будуть визначені проекти.

    На апаратній нараді також розглянули ряд організаційнтх питань:

    1. Про стан  виконання бюджетів у січні 2017 року та заходи щодо посилення фінансово-бюджетної   дисципліни.

    2. Про стан  функціонування медичних та  загальноосвітніх  закладів району.

    3. Про стан епідемічної ситуації з захворюванням населення району на грип.

    По закінченню наради Сергій Джоболда наголосив на активізації роботи з виявлення земельних ділянок сільськогосподарського призначення, право оренди яких може бути продано на земельних торгах, організації роботи щодо проведення місцевими радами інвентаризації земельних ділянок державної власності, які використовуються громадянами, з метою виявлення фактів безпідставного використання земель та продовженні роботи щодо взяття на облік  осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції  та надання їм  різних видів соціальної підтримки.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь