A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулись загальні збори громадян в селі Ревбинці

Дата: 05.03.2017 16:26
Кількість переглядів: 863

    5 березня в селі Ревбинці відбулись загальні збори громадян за участі  заступника голови  районної державної адміністрації  Валентини Стилик.

Фото без опису

    Перед жителями громади виступив сільський голова Володимир Галушка, який  прозвітував  про роботу виконавчого комітету сільської ради за 2016 рік.

    Також перед присутніми виступили депутат районної  ради Юрій  Лихошерст та засновник СТОВ ім. Щорса Іван Ус, який в процесі спілкування пообіцяв допомогти завершити заміну вікон в Ревбинському НВК, щоб можна було розпочати ремонт фасаду.

Фото без опису

    Заступник   голови районної державної адміністрації Валентина Стилик окреслила    пріоритети проекту програми соціально і економічного розвитку Чорнобаївського району на 2017 рік . – Підвищення ефективності медичного обслуговування та наближення рівня якісної освіти  були й залишаються актуальними питаннями і в  2017 році.

    Минулого  року основну увагу було приділено Центру первинної медико-санітарної допомоги загальний бюджет  якого в 2016 році  становив  11  216,151 грн..

    На капітальні ремонти закладів охорони здоров’я первинної ланки в минулому році освоєно 1 723,4  грн., що більше в 4,4 рази від 2015 року (327 тис. грн.). Проведено капітальний ремонт приміщень Мельниківської  ЛА ЗПСМ, Вереміївської ЛА, приміщення ФАПу в с. Мала Бурімка. За рахунок коштів сільської субвенції по всіх закладах були проведені поточні ремонти, на що витрачено 122,695 тис.грн. і 10 тис.грн. позабюджетних коштів.

    В Чорнобаївській ЦРЛ за рахунок коштів місцевого бюджету та сільської субвенції проведено  капітальні та поточні ремонти на суму  2431 тис. грн., придбано медичного обладнання на загальну суму  877466  грн.   

    В  2016  році   для  облаштування дитсадка  в  приміщенні  школи виділено 281 тис. грн з районного бюджету та 150 тис. грн з сільського бюджету.  В   грудні минулого  року  дитячий садочок  переїхав  у  нове,  обладнане  на  сучасному  рівні,  приміщення з  усіма  відокремленими  зручностями.

    Одним з питань що  обговорювалися  на зборах було добровільне об’єднання Ревбинської територіальної громади з Чорнобаївською територіальною громадою.

    Учасниками зібрання обговорено вирішення нагальних питань територіальної громади  в співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь