A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Турнір пам’яті футболіста Івана Дошкара

Дата: 21.02.2017 16:18
Кількість переглядів: 957

Фото без опису   

    18 лютого 2017 року в районному спортивному комплексі пройшов традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранів на призи пам’яті видатного футболіста, спортсмена, почесного громадянина селища Чорнобай Івана Івановича Дошкара. Турнір започаткували в 2007 році  Петро Григорович Душейко та колишній селищний голова Григорій Григорович Злидар.

    На  турнірі були присутні депутати районної ради,  ветерани футболу, спортсмени, вболівальники та друзі, з якими було пов’язане спортивне життя Івана Дошкара.

    Позмагатися за головний приз - перехідний кубок, прибули команди з м. Золотоноша «Спартак», смт Драбів та дві чорнобаївські команди – «Ветерани - 40» і «Ветерани – 50».  

Фото без опису

    На відкритті турніру до учасників з вітальним словом звернулися голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, селищний голова Алла Мірошниченко, Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, Благочинний Чорнобаївського району  протоієрей Іоанн, голова районної спілки ветеранів Афганістану Юрій Батурін, заступник голови обласної організації  ВО «Черкащани» Сергій Любивий та почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, завдяки його фінансовій підтримці цей турнір існує і проводиться в такому форматі.

    Під звуки державного гімну капітани команд підняли прапор змагань, вшанували пам’ять Івана Дошкара хвилиною мовчання.

Фото без опису

    За результатами змагань по круговій системі відразу три команди набрали однакову кількість очок і лише за додатковими показниками визначали місця. Тож перше місце – в третє поспіль посіли «Ветерани – 40» (Чорнобай), друге гості із Золотоноші «Спартак»,  третє – «Ветерани - 50» (Чорнобай), четверте – команда-дебютант турніру з Драбова.

    Переможці отримали перехідний кубок, диплом І ступеня та медалі, призери - дипломи і медалі відповідних ступенів та грошові премії. Також були відзначені кращі гравці турніру. 

    Під час традиційного поминального обіду учасники змагань ще раз мали змогу поспілкуватися, згадати свого друга, колегу Івана Дошкара, його спортивні досягнення, після чого присутні вшанували  пам’ять відомого футболіста покладанням квітів до його могили.

 

За інформацією сектору у справах сім'ї,

молоді та спорту райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь