A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На нараді в першого заступника голови райдержадміністрації підведено підсумки роботи за тиждень

Дата: 27.07.2018 16:12
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

    Сьогодні, 27 липня перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела нараду з начальниками управлінь та відділів райдержадміністрації, керівниками бюджетних установ району по підведенню підсумків виконання планів роботи  за тиждень.

    На нараді було проаналізовано стан підготовки господарського комплексу району до опалювального сезону 2018-2019 років.

    З метою забезпечення координації ефективного виконання заходів з енергозбереження та підготовки до нового опалювального сезону було заслухано керівників галузі освіти, культури і медицини району. 

    Як зазначила  головний лікар комунального некомерційного підприємства "Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги" Чорнобаївської районної ради Любов Тарасенко наразі продовжуються ремонтні роботи другого поверху поліклінічного корпусу КНП "Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги" Чорнобаївської районної ради та закуповується обладнання для Чорнобаївської лікарської амбулаторії. Також проводиться експертиза проектно-кошторисної документації Лукашівської лікарської амбулаторії та виготовляється проектно-кошторисна документація для Великобурімської лікарської амбулаторії. Заклади КНП "Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги" Чорнобаївської районної ради забезпечені на 68% від потреби дровами та розпочинається завезення вугілля.

    За словами в.о. головного лікаря Чорнобаївської центральної районної лікарні Сергія Чуби наразі виготовляється проектно-кошторисна документація на проведення ремонту кабінету «Здоров’я жінки».

    – Завершено ремонти Бакаївського НВК, продовжується облаштування кабінетів хімії, фізики, біології, інформатики та лінгафонного кабінету Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, в стадії завершення капітальний ремонт даху Вереміївського навчального закладу, – зазначив в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Микола Командіренко.

Фото без опису

    – Прошу звернути увагу на дотримання норм харчування дітей в навчальних закладах району, – звернулася Валентина Стилик до в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації.

    Наразі проводяться ремонтні роботи і в закладах культури. Проведено косметичний ремонт глядацької зали районного будинку культури. Розпочато ремонтні роботи фойє Красенівського будинку культури і коридору Красенівської бібліотеки-філії.

    Звернувшись до керівників бюджетних установ Валентина Стилик звернула увагу на якість проведення ремонтних робіт, адже проведення неякісних робіт потребуватиме додаткових видатків.

    Про завершення жнив в районі доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Алла Бука,  а також зазначила, що сільськогосподарськими підприємствами розпочато розрахунок  за оренду земельних паїв. – Продовжується робота по створенню молочного кооперативу в селі Франківка, – зауважила Алла Бука.

    Головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Руслан Кириченко інформував, що днями селищною радою та комунальним підприємства теплових мереж проведено зустрічі із жителями багатоповерхівок, де було поінформовано, що вже на початку опалювального сезону 2018-го року централізоване теплопостачання до їх квартир буде припинено. Листи з відповідною інформацією направлено керівникам бюджетних організацій та підприємств, приватним підприємцям, які користувалися послугами «Чорнобаївського КП теплових мереж».

    Підводячи підсумки наради, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик наголосила на своєчасне виконання всіх завдань і доручень відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь