A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відкриття відремонтованого приміщення пункту постійного базування Лівобережної станції швидкої медичної допомоги в селі Вереміївка

Дата: 10.03.2017 16:03
Кількість переглядів: 775

    Фото без опису

    10 березня на базі Вереміївської лікарської амбулаторії урочисто відкрили  щойно відремонтоване приміщення пункту постійного базування Лівобережної станції швидкої медичної допомоги.

Фото без опису

    В урочистому відкритті взяли участь голова  райдержадміністрації Сергій Джоболда, заступник голови районної ради Анатолій Нужний, депутат обласної ради Микола Авраменко, депутати районної ради Володимир Бормишев та Віталій Переузник, головний лікар Лівобережної станції швидкої медичної допомоги Наталія Гичка та медичний персонал.

    За 2016 рік в амбулаторії був проведений капітальний ремонт приміщень на суму 275 тис. грн за рахунок коштів районного бюджету (200 тис.) та коштів сільської субвенції (75 тис.). Замінені частково вікна на 1 поверсі амбулаторії (додатково використано із сільської субвенції 17685 грн) на заміну дверей вхідних і міжкімнатних використано 23097 грн, відремонтовані кабінети прийому. На що з державного бюджету виділені кошти в сумі 160 тис. грн..

    Вереміївська ЛА обслуговує 4 населених пунктів (с. Вереміївка, Жовнино, Кліщенці, Тимченки) з радіусом обслуговування 15км. В склад амбулаторії входить 3 ФАПи. На території дільниці знаходиться 4 с/г підприємства (СТОВ), 4 загальноосвітні школи, 4 дитячі садки, фермерські та риболовецькі господарства. Населення дільниці складає 4483 осіб, із них доросле населення - 3929 (працездатний вік - 1973, пенсіонери - 1956), діти - 453, підлітків - 101. Амбулаторія забезпечена санітарним транспортом. В приміщенні амбулаторії розташований пункт ШД Лівобережної станції ШД, що значно полегшує надання невідкладної допомоги в екстрених випадках.

    За рахунок сільської субвенції проводився ремонт санітарного автомобіля, на суму 24123 грн.

    Придбано медикаменти і вакцину на суму 10634 грн.

    За кошти сільської субвенції придбано медичне обладнання та предмети довгострокового користування на суму 28296 грн (дитячі ваги, інгалятор, шафи для медикаментів, меблі та ін.). Для придбання інших товарів використано майже 50 тис. (придбана пральна машина, ноутбук, принтер, хірургічний інструментарій, меблі та ін.).

    З вітальною промовою до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Сергій Джоболда. Керівник подякував за проведену роботу та підтримку сільському голові  за активну участь у співфінансуванні даного об’єкта, привітав громаду з цією подією та пообіцяв надалі сприяти в розвитку медичного обслуговування сільського населення.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності  та  звернень громадян 

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь