A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Рятувальники провели рейд щодо дотримання безпечної поведінки під час перебування на льоду

Дата: 20.02.2017 16:00
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

    14 лютого Чорнобаївські рятувальники, з метою попередження травмування та загибелі громадян на льоду на річці  Ірклій, провели рейд щодо дотримання безпечної поведінки під час перебування на льоду. У процесі відпрацювання з рибалками проведено інструктаж та вручено пам’ятки із заходами безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватись  перебуваючи на льоду. У листівках також розміщені поради про те, як діяти у разі потрапляння під кригу.

    Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій наголошують на усвідомленні того, що довіряти особистій самовпевненості і випробовувати свою вдачу ні в якому разі не можна. Краще обійдіть біду стороною.  Не забувайте, що зимова підлідна ловля риби вимагає суворого дотримання правил безпечної поведінки. Обов’язково дотримуйтесь таких правил: не пробивайте лунки близько одна від одної та на переправах, не збирайтеся великими групами на одному місці, не ловіть рибу поблизу вимоїн та занадто далеко від берега. І доречно завжди мати під рукою міцну мотузку довжиною 12-15 м, а також тримати поруч з лункою дошку або велику гілку.

    Рятувальники вкотре нагадують: дотримання елементарних правил безпечної поведінки допоможе вам зберегти своє життя і життя людей, які знаходяться поруч з вами. Не забувайте роз’яснювати ці правила дітям.

 

За інформацією Управління ДСНС України у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь