A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Зустріч за круглим столом з воїнами інтернаціоналістами

Дата: 17.02.2017 15:57
Кількість переглядів: 776

    В рамках проведення заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в актовому залі Чорнобаївської селищної ради відбулася зустріч воїнів інтернаціоналістів з представниками виконавчої влади, Чорнобаївської центральної районної лікарні,  ТОВ «Черкаси газ збут».

    В зустрічі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик та голова  Черкаської обласної Спілки ветеранів Афганістану  та учасників бойових дій Сергій Якимчук.

    - Шановні ветерани Афганістану! Вам пощастило пережити війну на чужині, вижити і повернутися до рідних домівок.

    Держава бере на себе певні зобов’язання по соціальному захисту учасників бойових дій. І головне завдання для  нас як влади, щоб  пільги в районі були реалізовані. Ми робимо для цього все можливе.  Крім виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» в  районі прийнято комплексну програму «Турбота», якою передбачено щорічно до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав надавати грошову допомогу сім’ям загиблих воїнів Афганістану, - виступаючи перед воїнами інтернаціоналістами зазначила Валентина Стилик.

    Бажаю щастя і здоров’я, миру і злагоди, сімейного затишку  вашим близьким, рідним і друзям, а ваша біль Афганістан  залікується душевними ліками – щасливим, безхмарним, дитинством ваших нащадків.

    Хай єднає нас щира любов до рідної землі і прагнення зробити її найкращою.

    Також Валентина Борисівна вручила Грамоти районної державної адміністрації та районної ради  за особистий внесок в підтримку ветеранського руху, активну громадську діяльність з національно-патріотичного виховання та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій: Юрію Батуріну, Віктору Швецю та Миколі Горбунову.

    - В області проживає більше 5 тисяч воїнів інтернаціоналістів, тому в кожному районі сьогодні проходять заходи з вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ми не можемо сьогодні  не згадати воїнів,  які боронять  територію нашої держави на Сході України, щоб ми з вами могли спокійно, мирно жити, - звернувся до учасників зібрання та учасників бойових дій голова  Черкаської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Якимчук .

    Сергій Петрович вручив від Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів) Віктору Гусаку медаль «За звитягу»  та Почесні грамоти Василю Рудику,  Михайлу Бургану  та Віктору Замані.

    Учасники зустрічі звернулися до представників управління з питань праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, ТОВ «Черкаси газ збут» та Чорнобаївської центральної лікарні  з запитаннями про соціальний захист учасників бойових дій, зокрема надання пільг та субсидій на природній газ і електроенергію, пільгове перевезення, зубопротезування, лікування, забезпечення санаторно-курортним лікуванням.

    Наприкінці зустрічі Валентина Стилик  звернулася  з побажанням до присутніх звертатися з своїми проблемами та пропозиціями до районної державної адміністрації для оперативного вирішення всіх нагальних питань.

 

За інформацією сектору у справах сім’ї,

молоді та спорту райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь