A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Пройшло засідання комісії з питань приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів

Дата: 06.06.2018 15:55
Кількість переглядів: 558

    6 червня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Оксани Брагінець відбулося засідання комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації.

    У ньому взяли участь провідний спеціаліст відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Ірина Гардубей, начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Любов Лисенко, начальник відділу документообігу та контролю райдержадміністрації Оксана Дудка, головний спеціаліст юридичного відділу апарату райдержадміністрації Олена Прядка, керівники структурних підрозділів РДА.

    Як зазначила Любов Лисенко, юридичним відділом апарату райдержадміністрації було переглянуто розпорядження Чорнобаївської районної державної адміністрації, які були зареєстровані Чорнобаївським районним управлінням юстиції у 2000 – 2014 роках, та повідомила, що дані нормативно-правові акти є необхідними в роботі та не потребують визнаватися такими, що втратили чинність. Під час попереднього засідання комісії було подано пропозицію щодо втрати чинності одного розпорядження, тож було підготовлено відповідне розпорядження про втрату ним чинності.

  Про перегляд розпоряджень райдержадміністрації та приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства також доповіли  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

    Присутня на засіданні, Ірина Гардубей подякувала за співпрацю та надала консультативну допомогу відділу економіки райдержадміністрації з питань внесення змін до розпорядження регуляторного характеру та дала рекомендацію направити проект розпорядження для погодження  до Державної регуляторної служби України.

    За результатами проведення комісії було прийнято ряд рішень. Зокрема, юридичному відділу апарату райдержадміністрації провести перегляд нормативно-правових актів за ІІ квартал 2018 року та привести їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства, а структурним підрозділам і надалі проводити роботу по перегляду розпоряджень, з метою приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства.

 

За інформацією юридичного відділу

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь