A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Очільник області доручив пришвидшитися з дорожніми ремонтами

Дата: 14.05.2018 13:00
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

    Усі проекти на дорожні ремонти мають бути готові до кінця тижня. Таке доручення місцевим керівникам дав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на координаційній нараді.

    Очільник області невдоволений темпами проектно-кошторисних робіт. Ідеться про дороги місцевого значення та комунальної власності, що ремонтуватимуть державним коштом. Як приклад, Юрій Ткаченко навів ситуацію з дорогою Золотоноша – Умань (у межах Сміли). Із Дорожнього фонду на її ремонт спрямують близько 24 млн грн. Однак проектно-кошторисна документація досі не готова.

    – І мене дивує позиція міської влади Сміли, що зволікає з цим питанням, – сказав голова ОДА. – Дорога розбита вщент, а проекту досі немає. Я дав доручення всім місцевим керівникам завершити проектні роботи на цьому тижні. Кожен голова райдержадміністрації відзвітує за фактом і з відповідним реагуванням. Не буде проектів і об’єктивних причин – будуть дисциплінарні стягнення.

    Нагадаємо, від початку року за ініціативи Президента й Уряду свою роботу розпочав Дорожній фонд. Уперше автошляхова галузь отримала гарантоване державою фінансування. Віднині за дороги державного значення відповідає Служба автомобільних доріг області, місцевого значення – обласна державна адміністрація. За комунальні ж автошляхи, тобто в межах міст і сіл, відповідає, як і раніше, місцева влада.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь