A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Турнір з волейболу присвячений Міжнародному жіночому дню - 8 березня

Дата: 06.03.2017 15:45
Кількість переглядів: 1242

   Фото без опису

    4 березня 2017 року в районному спортивному комплексі відбувся традиційний турнір з волейболу серед жіночих команд присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня. Саме так на Чорнобаївщині зустріли весну представниці волейбольних команд, що прибули змагатися. Даний турнір є хорошим кроком до популяризації та розвитку цього виду спорту, пропаганди здорового способу життя та гарною нагодою черговий раз привітати жіноцтво. 

Фото без опису

    Фото без опису

     Розпочався турнір урочистим відкриттям, на якому до учасниць змагань і всіх присутніх жінок з вітальним словом звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, який  побажав командам спортивних звершень, безкомпромісної гри та перемоги.

       Фото без опису

      Гарний подарунок жінкам підготували учасниці танцювального колективу «Непосиди»  (керівник Тетяна Зубенко), а представники чоловічої статі привітали учасниць турніру квітами.

    За результатами змагань перемогу в турнірі святкували спортсменки з Лящівки (капітан Альона Клименко), “срібло” приміряла команда смт Чорнобай (капітан Валентина Лях), третє місце виборола  команда села Крутьки (капітан Оксана Кулик), Красенівська команда (капітан Тетяна Кузьменко)  задовольнилася почесною четвертою сходинкою.

Фото без опису

      Переможець нагороджений перехідним кубком, дипломом І ступеня та медалями, призери – дипломами та медалями відповідних ступенів, від районної державної адміністрації. Всі гравці команд від спонсорів змагань отримали грошові премії і косметичну продукцію згідно зайнятих місць. Також були відзначені кращі гравці в своїх командах та були нагороджені солодкою продукцією від торгової марки «Сладосвіт» а саме: Віта Чорнобай (Лящівка), Людмила Литовченко (Чорнобай), Тетяна Кузьменко (Красенівка), Валентина Юхименко (Крутьки).

Фото без опису

       Приємним моментом стало і те, що в цьому році до традиційного спонсора турніру ПП «Імперіал  плюс» долучилися СТОВ «Агроко» та Агропромхолдинг Астарта-Київ  СТОВ  «Лящівка».

 

                                                                                                 За інформацією сектору у справах сім'ї,

молоді і спорту райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь