A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На базі Степівського сільського будинку культури  проведено виїзний семінар працівників  клубних закладів

Дата: 01.06.2017 15:37
Кількість переглядів: 777

    30 травня відділом культури і туризму Чорнобаївської райдержадміністрації на базі Степівського сільського будинку культури  проведено виїзний семінар працівників  клубних закладів

    В роботі семінару взяли участь сільський голова с. Степове Анатолій Писаренко, заступник директора СТОВ «Дніпро» Василь Кудь, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлана Шаповал та більше 50 працівників клубних закладів.

    Одним із основних питань семінару було співпраця працівників закладів культури з депутатами сільських та селищної рад, сільськими та селищним головами спрямована на підтримку закладів культури, які працюють для жителів територіальних громад.

    На семінарі директором Степівського СБК Світланою Депутат презентовано  роботу  сільського будинку культури. Інженером районного будинку культури проведено черговий інструктаж з техніки безпеки, особливу увагу приділено дотриманню техніки безпеки у літній період. Художнім керівником районного будинку культури Борисом Камінським  презентовано методичну збірку «Щедрий вечір, Україно!», яка була ним упорядкована та видана методичним відділом районного будинку культури в допомогу  керівникам аматорських художніх колективів, вокальних гуртів.

    Начальником відділу культури і туризму Світланою Шаповал акцентовано увагу на упорядкуванні особових справ працівників, виконанні посадових обов’язків, проведенні капітальних ремонтів та заходів до загальнодержавних визначних дат у червні.

 

За інформацією відділу культури

і туризму райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь