A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Розглянуто питання про детінізацію виплати заробітної плати та дотримання норм мінімальної заробітної плати на підприємствах району

Дата: 13.04.2018 15:32
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

    При Чорнобаївській райдержадміністрації постійно працює районна  міжвідомча комісія з питань протидії корупції та детінізації виплати заробітної плати в районі.

    На черговому засіданні, що відбулося 13 квітня, обговорено проблемні питання, що виникли в результаті перевірки окремих державних установ.

    По першому питанню про детінізацію виплати заробітної плати в районі, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників та відповідальності роботодавців за використання їх праці доповіла заступник начальника управління – начальник відділу по плануванню бюджету та фінансуванню установ бюджетної сфери фінансового управління Антоніна Черненко, яка зазначила, що в березні 2018 року робочою групою райдержадміністрації проведено рейди-обстеження. В ході яких виявлено, що в 3 підприємців наймані особи працюють без оформлення трудових відносин. – Станом на сьогодні зазначені підприємці оформили трудові відносини зі своїми найманими працівниками, – зауважила Антоніна Черненко.

Фото без опису

    Про дотримання вимог чинного  законодавства в частині підвищення рівня оплати праці та дотримання норм мінімальної заробітної плати в Чорнобаївській ЦРЛ, відділі культури і туризму райдержадміністрації, СТОВ «Дніпро», ТОВ «ім.Шевченка», Чорнобаївській райдержадміністрації, районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформувала присутніх головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №4 головного управління Пенсійного  фонду в Черкаській області Тетяна Дятченко.

    За її інформацією на даних підприємствах працюють працівники, які отримують заробітну плату менше гарантованого державою мінімального розміру. Проте, детальніше розглянувши дане питання та заслухавши запрошених було з’ясовано, що осіб, які отримують заробітну плату менше мінімального розміру на даних підприємствах немає, і необхідно перевірити та звірити правильність заповнення звітності бухгалтерами установ до Золотоніського ОУ Пенсійного фонду Черкаської області.

Фото без опису

     – Шановні керівники та бухгалтери установ району, звертаю вашу увагу на правильності заповнення звітності, і прошу тих, в кого виникли неточності при заповненні, в короткі терміни внести зміни в звітність та повторно направити до Золотоніського ОУ Пенсійного фонду Черкаської області.

    По закінченню засідання Валентина Стилик надала доручення відповідним структурам.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь