A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївські рятувальники взяли участь у проведенні робіт з благоустрою та покращенню санітарного стану зони відпочинку на березі річки Ірклій

Дата: 12.05.2017 15:30
Кількість переглядів: 812

 Фото без опису

    На сьогоднішній день це одне з улюблених місць літнього відпочинку містян для прийому сонячних ванн та водних процедур. Проте, минулорічні літні відпочинки через низьку культуру поведінки багатьох відпочивальників став проблемним саме для цього місця масового відпочинку. Сміття, пакети, пляшки та скло практично перетворили цю зону на небезпечний майданчик. Тож небайдужі мешканці Чорнобаю не захотіли миритися із втратою свого улюбленого місця відпочинку і вирішили його прибрати та водночас прикрасити додатковими зеленими насадженнями.

Фото без опису

    Під час організаційних питань із проханням про допомогу активісти звернулися до рятувальників. Фахівці ДСНС одразу відгукнулися на заклик волонтерів і застосувавши спеціальне обладнання допомогли усунути небезпеки, що створювали металеві прути та бетонні балки розташовані на території зони відпочинку.

Фото без опису

Фото без опису

    По завершенню невідкладних робіт учасники заходів з благоустрою взяли участь в озеленінні прилеглої території та висадили у пляжній зоні 20 різноманітних зелених саджанців. «Ми завжди намагаємось підтримати громаду і звичайно не відмовляємо населенню, яке звертається до нас за допомогою. Особливо якщо це стосується питань безпеки. За нагоди ми з радістю взяли участь з благоустрою прилеглої території» - зазначив начальник районного сектору Олександр Полубєхін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь