A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На черговій апаратній нараді говорили про підсумки проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та про стан підготовки до відзначення 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі

Дата: 25.04.2017 14:27
Кількість переглядів: 826

    На щотижневій апаратній нараді розглядалися питанням про підсумки проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та проведення Дня благоустрою територій населених пунктів району, стан підготовки до відзначення 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 72-ої річниці завершення Другої світової війни та в порядку контролю про хід проведення щорічних обов’язкових профілактичних медичних оглядів в 2017 році.

    По першому питанню доповів головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Руслан Кириченко. – В районі проведена значна робота в плані поліпшення стану довкілля та покращення благоустрою населених пунктів району. Впорядковано господарські двори, прибудинкові території (28,9 тис.м2), 56 дитячих та спортивних майданчиків, облаштовано 73 в’їздів до населених пунктів, упорядкувано 55 парків та скверів, 80 кладовищ, 179 братських могил, обелісків, меморіалів, пам’ятників загиблим воїнам, місць почесних поховань, ліквідовано 59 стихійних сміттєзвалище з яких вивезено 205 м3 побутових відходів та приведено узаконені сміттєзвалища до належного стану, висаджено близько 9000 дерев та 1000 кущів, упорядковано 320 м2 квітників та газонів, очищено від сміття 810 м2 берегів водойм, проведено роботи з приведення у зразковий стан 5,6 м2 узбіч автошляхів загального та державного значення, а також тротуарів, розчищено від сухостійних, суховершкових, вітровальних та хворих дерев, прибрано 93 зупинки громадського транспорту, проведено активне залучення жителів громад та учнівської молоді до участі в акції – загалом 6503 особи, з них половина шкільна молодь, 282 підприємств, установ, організацій. Роботи продовжуються. Питання тримається на контролі.

    - Зробити фоторепортажі по благоустрою населених пунктів району з висвітленням в засобах масової інформації, оскільки даний метод роботи дисциплінує та спонукає селищного та сільських голів до покращення благоустрою  в населених пунктах району. Акція по благоустрою не повинна закінчуватися одним днем «Чистого довкілля», це постійна та планомірна робота, тому рекомендовано селищному та сільським головам за підтримки підприємств та установ району навести та підтримувати належний санітарний стан територій населених пунктів району.

    Про стан підготовки до відзначення 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 72-ої річниці завершення Другої світової війни доповіла начальник відділу культури  райдержадміністрації Світлана Шаповал, яка окреслила заходи, які відбудуться в районі до 8 та 9 травня.

    8 травня до Дня пам’яті та примирення: акція «Пам’ять»: відвідування ветеранів війни, учасників бойових дій, в’язнів концтаборів з вітаннями від громади, дітей, культпрацівників, працівників селищної та сільських рад; хода зі свічками, з вшанування загиблих у роки війни громадян; 9 травня до 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні: мітинг покладання гірлянд, вінків, квітів за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, трудових колективів, ветеранів, молоді до пам’ятників та пам’ятних знаків  загиблих у Другій світовій війні.

    В бібліотеках району пройдуть виставки-інсталяції, виставки-панорами та вечори пам’яті.

    Про хід проведення щорічних обов’язкових профілактичних медичних оглядів в 2017 році в порядку контролю доповів заступник головного лікаря центральної районної лікарні Сергій Чуба.

    По закінченню Сергій Джоболда дав доручення відповідним структурам та наголосив на дотриманні виконавської дисципліни та якості підготовки інформації, що подається до районної державної адміністрації

    Також було розглянуто ряд організаційних питань, а саме:  стан  виконання бюджетів у березні 2017 року та заходи щодо посилення фінансово-бюджетної дисципліни; стан функціонування медичних та загальноосвітніх  закладів району; стан епізоотичної ситуації в  районі.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь