A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено круглий стіл щодо попередження торгівлі людьми

Дата: 03.05.2018 15:09
Кількість переглядів: 732

    В рамках реалізації проекту «Здійснення громадського контролю за виконанням політики протидії торгівля людьми в Україні» 2 травня радник першого заступника голови Черкаської ОДА Ілля Жакін та проектний менеджер Марина Стадник, благодійної організації «Від серця до серця, за підтримки Чорнобаївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели круглий стіл для представників мультидисциплінарної робочої групи району: відділ освіти райдержадміністрації, РЦСССДМ, управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації, Чорнобаївський РС УДМС України в Черкаській області, Чорнобаївське бюро правової допомоги, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

    Захід проведено з метою вивчення та аналізу ситуації щодо виконання заходів з протидії торгівлі людьми.

    На порядок денний виносилося питання активізації зусиль усіх основних виконавців механізму взаємодії, які стосуються проблем осіб постраждалих від торгівлі людьми, а також розглянуто питання проблем щодо надання допомоги ОПТЛ.

    – Щороку тисячі громадян України потерпають від торгівлі людьми. Цей вид злочину за кримінальними прибутками займає трете місце у світі після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками. Щорічний дохід злочинців від торгівлі людьми у всьому світі складає близько 10-12 мільярдів доларів. Для злочинців — це величезні гроші, для людей — страждання, зруйновані сім'ї, втрачене здоров'я і навіть життя, – зазначила директор центру Інна Шпак. – Що ж стосується Чорнобаївського району, то випадків злочину торгівлі людьми не було, проте в школах району активно проводиться робота з дітьми та їх батьками аби не попасти в пастку торгівців людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь