A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В зону АТО в черговий раз доставили допомогу від жителів Чорнобаївщини

Дата: 01.02.2017 14:58
Кількість переглядів: 956

Фото без опису

    27 січня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, голова громадської організації «Воїни АТО Черкащини» Олександр Халамейдик, голова громадської організації «Народна самооборона» Анатолій Гичка, голова благодійного фонду воїнів АТО Черкащини Олександр Лисенко здійснили поїздку до бійців батальйону «Донбас-Україна», які тримають позиції на передовій в Зайцевому та Новолуганському.

    В  зв'язку із загостренням ситуації в зоні проведення антитерористичної операції,  за ініціативи райдержадміністрації, рішенням профспілкових організацій органів виконавчої влади та закладів соціальної сфери Чорнобаївщини  зібрано кошти для придбання найнеобхідніших речей для бійців АТО, з яких 32 тисячі було виділено на поїздку.

Фото без опису

    Особлива вдячність одному з організаторів поїздки – керівнику СТОВ «Кліщинське» с. Кліщинці Джулаю В.В., який забезпечив  пальним,   виділив транспорт для поїздки  та керівнику СТОВ  «Лан» с. Лихоліти – Орлу І.І. – який  надав  найбільшу  допомогу   воїнам  АТО, передавши  їм 200 кг   свинини.  

    Вдячні  також  керівникам:  СТОВ  «Першотравневе» с. Першотравневе – Сивцю В.М; СТОВ  ім. Чкалова  с. Жовнине – Яцечку   П.А.; СТОВ «Вереміївка» с. Вереміївка – Ганноцькому В.М.; ТОВ  ім. Шевченка с. Москаленки – Кропивці В.Г.; ФГ «Веселохутірське» с. Веселий Хутір – Василевському Д.Г. - за виділену олію, борошно, крупи, овочі; Іркліївському риборозпліднику рослиноїдних риб – за свіжу рибу; ПП «Імперіал плюс» смт Чорнобай – Панову А.В.; ТОВ «Смачна випічка» с.Іркліїв – Ковбасюк О.А, ПП Пхіденку О.С. та  ПП Шевченко Д.В. - за надані продукти харчування.

    На передову було доставлено дизельний генератор, потужністю 5,5 кВт, бензопилу італійського виробництва та масло для заправки, будівельні  інструменти та  електропровід для освітлення земляних укріплень, плівку від вологи,  і все це, разом з продуктами харчування, на суму близько 50 тисяч грн.

    Приємно, що будівельно-господарський гіпермаркет м. Черкаси «Епіцентр» пішов на зустріч волонтерам та надав знижку на товари, яка сягнула майже 6 тисяч гривень.

    Також була передана військовим художня література, яку зібрали  бібліотекарі  для українських бійців під час акції «Бібліотека українського воїна».

    Завдяки жителям Чорнобавщини з 16 грудня по 27 січня волонтерами було здійснено 4 відправки військовим в зону АТО.

    В свою чергу бійці батальйону «Донбас-Україна» передали  відеозвернення з подякою всім жителям Чорнобаївського району за надану допомогу.

Фото без опису

    У такий складний для країни час ми всі не повинні стояти осторонь трагічних подій, які відбуваються у нашій державі, адже наш громадянський обов’язок – допомогти та підтримати бійців Збройних Сил України та всіх військових формувань, що захищають нашу Батьківщину.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь