A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У школах району пройшло Свято останнього дзвоника

Дата: 26.05.2017 14:39
Кількість переглядів: 872

    Сьогодні, 26-го травня у всіх загальноосвітніх школах Чорнобаївського  району відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення 2016-2017 навчального року всім школярам.

    В Чорнобаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів навчається 500 учнів, з них 18 випускників, 5 учнів є претендентами на золоту медаль, 3 – на срібну. 74 учні отримали похвальні листи. Серед учнів 9 класу – 6 претендентів на отримання свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою.

    Голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда завітав до Чорнобаївської загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1, аби привітати учнів з закінченням навчального року.

    – Школа це не тільки стіни. Насамперед, це дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь, а  впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на злагодженій роботі педагогічного колективу і учнів в цілому. І як підсумок в цьому році поповнили районну скарбницю   на 75 переможних місць   здобутки обдарованих учнів, які  стали переможцями обласних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, мистецьких фестивалів, спортивних турнірів, – зазначив Сергій Джоболда та побажав учням й випускникам школи віри, впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя,

    Вітаючи всіх зі святом очільник району  акцентував увагу на нових рисах, і пріоритетних завданнях області – впровадженні   програми «Інноваційні школи Черкащини», якій немає аналогів  в Україні. – Це регіональний пілотний проект. Приємно, що Чорнобаївщина теж долучилась до цього проекту, де першими в районі почнуть  втілювати його – в Чорнобаївській ЗОШ № 1, – зауважив Сергій Миколайович.

    В цей день представники органів виконавчої влади побували на Святі останнього дзвоника у всіх школах району та привітали учнів із закінченням 2016-2017 навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь