A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На базі Чорнобаївської ЗОШ №1 проведено триденні навчально-польові збори

Дата: 28.04.2017 14:29
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

    З  26 по 28 квітня на базі Чорнобаївської ЗОШ №1 проведено триденні навчально-польові збори з юнаками 11-х класів загальноосвітніх начальних закладів району з метою практичного закріплення знань, умінь і навичок учнів з предмету «Захист Вітчизни» та військово-патріотичного виховання учнівської молоді. Практичні  заняття проводили військовослужбовці в/ч полку спецпризначення м. Кропивницький з вогневої, стройової, тактичної, військово-топографічної підготовки  та екстреної медичної допомоги.        

Фото без опису

    28 квітня на урочистій лінійці начальник відділу освіти Раїса Піддубна від імені Чорнобаївської районної державної адміністрації висловила подяку  командиру військової частини та керівнику групи спецпризначенців, уродженцю смт Чорнобай, за активну співпрацю  з навчальними закладами району.

    Від імені громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону смт Чорнобай та Чорнобаївського району «Народна самооборона» військовослужбовцям вручено цінний подарунок на згадку про перебування на Чорнобаївській землі.

Фото без опису

    Учасники зборів вшанували пам'ять загиблого на Сході України, під час визволення Донецького аеропорту учасника АТО  Євгена Подолянчука, який похований в с. Крутьки. Матері загиблого героя спецпризначенці вручили книгу «Захисники Донецького аеропорту», де  її сину присвячено пам’ятні сторінки. Учні присвятили герою власні поезії та подарували квіти.

    150 учнів навчальних закладів району мали змогу не лише закріпити отримані на уроках знання, а й поспілкуватися з «кіборгами», захисниками України.

Фото без опису

Фото без опису

    Проведені заходи спрямовані на військово-патріотичне виховання, формування національної самосвідомості молоді.

 

За інформацією відділу освіти

райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь